Kapaklı börek tavasında yapıyorum bendeMumkun tabii ama esit pisirmek mesele ocakta: (
O daha iyi:) ya tek cesit ya ne bilim daga kolay geliyo hamur:)) mesela bazlama yap yagli tuzlu .. yemek kadar bulasigida cikmiyo:))ama usenen insana bak sen
Ben usenince salata yapiyorum ustunede bir ton baligi oldu bitti
Ben limon sikacaginda atom kurabiye diye bir kurabiye yapmistim bir zamanlar ay ben ne ugrastim onda, hamurdan mi neden bilmemİçli köfte denemedim ama elmalı kurabiye yapıyorum:)Bence zor olmuyor:)
İçli köfte hamurunu iyice yoğurursan ve hamur kuru olmazsa bence yapabilirsin:)Ben limon sikacaginda atom kurabiye diye bir kurabiye yapmistim bir zamanlar ay ben ne ugrastim onda, hamurdan mi neden bilmem
su böreği benim icin kafa dağı. Yapmaya yapiyorumda amma meziyetli. Ama bende guzel yaparim yani.O daha iyi:) ya tek cesit ya ne bilim daga kolay geliyo hamur:)) mesela bazlama yap yagli tuzlu .. yemek kadar bulasigida cikmiyo:))
Boyutu buyuk mu? Nevosun tarifiyle 1 tava mi olur mesela?Kapaklı börek tavasında yapıyorum bende
Streç film kullanmadın mı?Ben limon sikacaginda atom kurabiye diye bir kurabiye yapmistim bir zamanlar ay ben ne ugrastim onda, hamurdan mi neden bilmem
O dogru kizariyo altli ustlu nasilsa tavada lezzeti buyuk.. yayla corbasini yaparken bile tezgaha oturuyorum ben o kadar usengecim:)Ocakta pisenin tadı fırında pisenle daha ayrı oluyor. Başında çevre çevire pisireceksin. Ağır ateşte. Bıçakla kontrol etcen. Zahmetli bir börek :)
Peki abla biraz bakiniyim deniycem. Annem bize gelince içli kofte yap buzluca aticam diyor ama az da degil 150 200 tane pratik bir cozum lazimİçli köfte hamurunu iyice yoğurursan ve hamur kuru olmazsa bence yapabilirsin:)
Gebe kadının canı çekecek şimdi
Aşerdiğimde girmem buraalara yetenekli de değilimGebe kadının canı çekecek şimdi
Denemeden olmaz canım:)Peki abla biraz bakiniyim deniycem. Annem bize gelince içli kofte yap buzluca aticam diyor ama az da degil 150 200 tane pratik bir cozum lazim
Kullanmistim. Baya oluyor deneyeli neden olmadi anlamadim bendeStreç film kullanmadın mı?
Büyük canım, normal yuvarlak tepsi boyutundaBoyutu buyuk mu? Nevosun tarifiyle 1 tava mi olur mesela?
Tamam sen fırında yap en iyisi. Bir sakatlık çıkmasınO dogru kizariyo altli ustlu nasilsa tavada lezzeti buyuk.. yayla corbasini yaparken bile tezgaha oturuyorum ben o kadar usengecim:)
Ben salatada severim ekmek hamurda:) aramin pek iyi olmadigi sey et balik vs.su böreği benim icin kafa dağı. Yapmaya yapiyorumda amma meziyetli. Ama bende guzel yaparim yani.Yilda bir iki kez anca yaparim. Genelde hazir alirim. Usenince salata kurtarıcı oluyor ya. Kiloya dikkat etmek adinada
Anladim ama zaten nevosun tarife tam oluyo o tepsiler.Büyük canım, normal yuvarlak tepsi boyutunda
Gerçi boy boy var
Az kaldı aşermelerineAşerdiğimde girmem buraalara yetenekli de değilimcanımın çektiğiylen kalırım