- 8 Haziran 2013
- 56.065
- 148.878
Ayy canım sevindi demek kiSagol canim..
Kizimi getirdi babasi onu gorunce bi canlandi ama bakalim Allah buyuk..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım sevindi demek kiSagol canim..
Kizimi getirdi babasi onu gorunce bi canlandi ama bakalim Allah buyuk..
Yok canım 3. oldu:)Geçen hafta başaldı:)Iyiki yapmadin:) ilk kurs gunumuydu?
Aa bahsetmemistin hic.. bekledigin gibi geciyor mu peki?Yok canım 3. oldu:)Geçen hafta başaldı:)
Canim sagol gorduler birbirlerini... hastaligi biliyor tabiki onu oyle gormesini istemedim aklinda kotu hali kalmasin diye:/Gecmis olsun bence gotur.. cocuk hastaligida sagligida bilmesi gerekiyo bi yerde ogrenecek
Evet canım iyi gidiyor:)Aa bahsetmemistin hic.. bekledigin gibi geciyor mu peki?
Haklisin, ozel bi soru ama nesi var?Canim sagol gorduler birbirlerini... hastaligi biliyor tabiki onu oyle gormesini istemedim aklinda kotu hali kalmasin diye:/
Bizlede paylasirsan mutlu oluruz ogrenecekleriniEvet canım iyi gidiyor:)
Şu an felsefesini öğreniyoruz:)
Hem nasil.. gece boyu adini anmis gelseydi iyi olurdum demis..kiyamam ..dedim dunya gozuyle gorsun. Insan bilsede iste yine kondurmuyor istemiyor uzuluyor..Ayy canım sevindi demek ki
Canım zamanın olunca Maria Montessori 'nin hayatını inceleyebilirsin:)Bizlede paylasirsan mutlu oluruz ogreneceklerini
Canim bir ay once fitiktan ameliyat oldu.. dun sabah da acile goturduler, yatirdilar.. dun pankreas iltihabi dendi bugun vucudu sarmis dediler.. oyle yaniHaklisin, ozel bi soru ama nesi var?
Canım zamanın olunca Maria Montessori 'nin hayatını inceleyebilirsin:)
Insallah cabucak atlatir annen eski sagligina kavusurCanim bir ay once fitiktan ameliyat oldu.. dun sabah da acile goturduler, yatirdilar.. dun pankreas iltihabi dendi bugun vucudu sarmis dediler.. oyle yani
Öyle tabi, Rabbim şifa versin. Inşallah iyi olur. Hayat böyle, doğarsın, büyürsün, yaşarsın, ne yazık ki ölürsün.Hem nasil.. gece boyu adini anmis gelseydi iyi olurdum demis..kiyamam ..dedim dunya gozuyle gorsun. Insan bilsede iste yine kondurmuyor istemiyor uzuluyor..
Off ya ananem kuzum..Insallah cabucak atlatir annen eski sagligina kavusur
Senin çocuklar küçük mutlaka bakmalısın canım:)Bakicam buna mutlaka canim:)
Aminn tatlim.Öyle tabi, Rabbim şifa versin. Inşallah iyi olur. Hayat böyle, doğarsın, büyürsün, yaşarsın, ne yazık ki ölürsün.
Hayatın gerçekleri,Rabbim herseyin hayırlısını versin. Tez vakitte iyileşir inşallah :)
Saklama kabına koymalısın, normal dolaba mı ? Buzluga mı ?Kizlar elmalı kurabiyeyi yapsam pisirsem pudra sekeri dökmeden buzdolabina atsam, nasil olur cikarinca,olur mu ya da? Deneyen var mi
Buzdolabini bilmem ama ertesi gune kalinca yumusuyo sanki. Dedigim buzluk degilKizlar elmalı kurabiyeyi yapsam pisirsem pudra sekeri dökmeden buzdolabina atsam, nasil olur cikarinca,olur mu ya da? Deneyen var mi
Bi kac dk izledim ilginc geldi bakicam mutkakaSenin çocuklar küçük mutlaka bakmalısın canım:)
Dünyada yıllardır uygulanıyor ama Türkiye'ye 6-7 yıl önce gelmiş:)
Google kurucuları,amazon sitesi kurucusu,wikipedia kurucuları hep montessori eğitimi veren okullardan mezun olmuşlar:)