- 16 Ağustos 2010
- 292.864
- 602.460
- 43
Yazdım aklıma canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım aklıma canım sağol
Ben de seviyorum ama eşim başka dizi izliyor
Ben tv ile pek ilgilenmiyorum zaten:)
Neyseki benim eşim tv izlemez...
Bana kalıyor tv.
Geberiyom her izledigimde:))
Hb canim kizla tepiniyoz gebe:) sen napiyosun bakalim:))Hoşgeldin canım ne yapıyorsun
Allah kolaylık versin canımİyidir canım uğraşlar bitmiyorHb canim kizla tepiniyoz gebe:) sen napiyosun bakalim:))
ya senin evdeki kocan çocuğun ne şanslı burada cenge çıka çıka cımbızlaya cımbızlaya rahatlıyorsun eve ne stres kalır ne atar yapacak duygun valla iyi iş
Afiyet şifa olsun :)Evet canım, benim kullandığım tarife göre 3 ölçü yaptık. 4 ölçü yapsak o da yenilirmiş
Aynen canim temizlik yaptin mi:)Allah kolaylık versin canımİyidir canım uğraşlar bitmiyor
Ay mune ablaaaaa ne zsmandir cimbizlamiyon beni:)))
Sen bu soruyu bizimkilere bir sor, bir sor bin ah işitirsin, evdekilere de yetişiyorum merak etme, buradakileri cımbızlıyorsam evdekiler pürmüzleniyor
Deme öyle, ağzından yel alsın ama çok canın çektiyse bdvde güzel konular var, gelseneAy mune ablaaaaa ne zsmandir cimbizlamiyon beni:)))
Yorum yapiyorum ablamda eskisi gibi bana bulasan yok :) tahtaya vurayim ben genede:)) birde sagolsun bu arkadaslarla olunca unutuyorum orayi:)) sana ekstra is cikarmayim simdi:)) hedef aralik 2018:))Deme öyle, ağzından yel alsın ama çok canın çektiyse bdvde güzel konular var, gelsene
Yok canım burada toprak yağıyor.O sebeple benim iş biraz bekleyecek:)Aynen canim temizlik yaptin mi:)
Sagol canim..Geçmiş olsun canım
Iyiki yapmadin:) ilk kurs gunumuydu?Yok canım burada toprak yağıyor.O sebeple benim iş biraz bekleyecek:)
Zaten bugün kursum vardı evde değildim canım:))
Rabbim hayırlı,sağlıklı ömür nasip etsinSagol canim..
Kizimi getirdi babasi onu gorunce bi canlandi ama bakalim Allah buyuk..