- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
buzluga atmayi dusunuyorum. Cunku bize cok fazla geliyor tum olculer. Kendi yaptigim kurabiyeninde yarisini attim buzluga ara ara çıkartıp yiyorum. Ama benimki zaten brownimsi olduğu için sorun olmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buzluga atmayi dusunuyorum. Cunku bize cok fazla geliyor tum olculer. Kendi yaptigim kurabiyeninde yarisini attim buzluga ara ara çıkartıp yiyorum. Ama benimki zaten brownimsi olduğu için sorun olmuyor.
aynen normalde bile bir iki gune yumusuyor buzlukta nolur bilmem. Elmalar var ziyan olmasin diyorum napsam bilmiyorum. Canimda cekti elmalı kurabiyeyiBuzdolabini bilmem ama ertesi gune kalinca yumusuyo sanki. Dedigim buzluk degil
Ben hiç elmalı kurabiye buzluga atmadım canım, illaki yapan arkadaşlar vardırbuzluga atmayi dusunuyorum. Cunku bize cok fazla geliyor tum olculer. Kendi yaptigim kurabiyeninde yarisini attim buzluga ara ara çıkartıp yiyorum. Ama benimki zaten brownimsi olduğu için sorun oluyor.
Ha buxlukta bilmiyorum canim.. hic denemedimaynen normalde bile bir iki gune yumusuyor buzlukta nolur bilmem. Elmalar var ziyan olmasin diyorum napsam bilmiyorum. Canimda cekti elmalı kurabiyeyi
Gecen bende kavala hamurundan attim buzluga:)buzluga atmayi dusunuyorum. Cunku bize cok fazla geliyor tum olculer. Kendi yaptigim kurabiyeninde yarisini attim buzluga ara ara çıkartıp yiyorum. Ama benimki zaten brownimsi olduğu için sorun olmuyor.
Ben hiç elmalı kurabiye buzluga atmadım canım, illaki yapan arkadaşlar vardır
Tamam kizlar sagolun bakalim bilen cikar illa ki.Ha buxlukta bilmiyorum canim.. hic denemedim
Aynen oda girer buzluga. Ay onuda yapasim var ama badem yok almam lazimGecen bende kavala hamurundan attim buzluga:)
Ben hep taze yaptığım için, pişmişi de kapaklı kapta tutuyorum. Hiç buzluğa atmadım, bilemiyorum canımKizlar elmalı kurabiyeyi yapsam pisirsem pudra sekeri dökmeden buzdolabina atsam, nasil olur cikarinca,olur mu ya da? Deneyen var mi
Senin tarifi yapsam kac adet cikar. 25 -30felansa yarim ölçü yapayim bari. Birde kac gun gider kutuya koyuncaBen hep taze yaptığım için, pişmişi de kapaklı kapta tutuyorum. Hiç buzluğa atmadım, bilemiyorum canım
Hamurunu koyacak ise güzelce havasız poşette buzluğa atabilir.
Pismisini aticam olursa.Hamurunu koyacak ise güzelce havasız poşette buzluğa atabilir.
Ben pişmişini anladım
Benim tarifle 40-45 civarı çıkıyor canımSenin tarifi yapsam kac adet cikar. 25 -30felansa yarim ölçü yapayim bari. Birde kac gun gider kutuya koyunca
Iste o gun 2 cesit kurabiye yaptim.. 1 tepsi yaptim kavaladan hamuru attim gerisini.Aynen oda girer buzluga. Ay onuda yapasim var ama badem yok almam lazim
Nörüyon kız, sesin soluğun çıkmıyor, eniste evde mi yoksaBen hep taze yaptığım için, pişmişi de kapaklı kapta tutuyorum. Hiç buzluğa atmadım, bilemiyorum canım
yarim ölçü 20 ciksa. 3 gün yesek 4 er 5 er bana uyar çöpe gitmez kalanlar. Buzlugada ihtiyacim kalmaz o zaman. TamamdirBenim tarifle 40-45 civarı çıkıyor canım
Elma içlerini hazırlayıp, buzluğa atabilirsin. Bak onu yapıyorumaynen normalde bile bir iki gune yumusuyor buzlukta nolur bilmem. Elmalar var ziyan olmasin diyorum napsam bilmiyorum. Canimda cekti elmalı kurabiyeyi
Pişmiş diyorHamurunu koyacak ise güzelce havasız poşette buzluğa atabilir.
Ben pişmişini anladım
Bence yap elmana gore koy buzluga. En fazla nolurki:) yumusar:)) ben yunusakta seviyom onu:))Senin tarifi yapsam kac adet cikar. 25 -30felansa yarim ölçü yapayim bari. Birde kac gun gider kutuya koyunca
Yani kadın örnek alınacak biri:)Hiç yılmadan ilerlemiş ve başarmış:)Biz olsak pes ederdik:)Bi kac dk izledim ilginc geldi bakicam mutkaka
ay deme ya, ben her cesit kurabiyeyi yerim . bizimki oyle pek sevip yemez her seyi. Bunu ben kesin denicem kesinn dolaba hamuru attin demi pişirip degilIste o gun 2 cesit kurabiye yaptim.. 1 tepsi yaptim kavaladan hamuru attim gerisini.
Esim aradi isyeribden, ise gitneden yemis bi kac tane.. naptin sen nasilbi kurabite o? Dedi. Bende napmisim filan dedim. Super otesi kusursuz bi kurabiye eline saglik dedi. Sasirtti herif beni