- 16 Ağustos 2010
- 292.864
- 602.460
- 43
Toz şekeri yaklaşık 20 yıldır uyguluyorum:)Çok ilginçmis, sıvıyağ toz şeker hayatımda ilk kez duyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toz şekeri yaklaşık 20 yıldır uyguluyorum:)Çok ilginçmis, sıvıyağ toz şeker hayatımda ilk kez duyuyorum
Yumurta sarısı yanık için muhteşem bir losyon, o da aklınızda olsunYanan bölgeyi ıslatıp toz şeker döküyoruz:)5-10 dk yanığın boyutuna göre döküyoruz.İnan sonra hiç acımıyor.Öyle saatlerce buzla,soğuk su ile uğraşmıyoruz.Elimiz acı olduğu zamanda işe yarıyor:)
Buz dolabına konan unda işe yarıyor:)İçine elini sokuyorsun(elin yanınca)ama şekeri mutlaka deneyin:)İnşaallah ihtiyaç olmaz:)Unda koyarsan kurabiye olacak
Kimisi diş macunu falan sürüyorToz şekeri yaklaşık 20 yıldır uyguluyorum:)
Yumurta akıda yanık lekesine birebir:)Eczacı önermişti:)Yumurta sarısı yanık için muhteşem bir losyon, o da aklınızda olsun
Bence o riskli tahriş olabilir:)Kimisi diş macunu falan sürüyor
Yumurta kokusunu hiç sevmemYumurta akıda yanık lekesine birebir:)Eczacı önermişti:)
İhtiyaç duymayız inşaallah:)Ama cidden birebir canım:)Yumurta kokusunu hiç sevmem
Evet canım, benim kullandığım tarife göre 3 ölçü yaptık. 4 ölçü yapsak o da yenilirmişNazar Değdi bence
Afiyet olsun canım, ozaman bayağı fazla yapmışsınız
Toz sekerim ben denerim. Denerim diyorum cunku acayip yakarim kendimi,nasil oluyorsa beceriyorum iste.İhtiyaç duymayız inşaallah:)Ama cidden birebir canım:)
Mutlaka dene canım ben yıllardır yaparım:)Toz sekerim ben denerim. Denerim diyorum cunku acayip yakarim kendimi,nasil oluyorsa beceriyorum iste.
Ben yanan yere vazelin sürüp iyice her yerini sarıp kapatiyorum. Hava almayinca aci baya hafifliyor. Ama seker daha iyi cozumse, bundan sonra seker denerim
Bizde de yanan olursa yumurta akı sürüp toz şeker döker annem. Hatta ben 7 yaşında filandım, çaydanlık devrilmişti tepemden aşağı. Hemen yumurta akı ve şeker sürmüşlerdi bana boydan boya. Çok şükür hem hemen iyileşmişti su bile toplamadan hem de hiç iz kalmadı.Yumurta akıda yanık lekesine birebir:)Eczacı önermişti:)
Hafif yanıklar için şeker yeterli:)İleri boyutlar için yumurta akı çok iyi geliyor:)Bizde de yanan olursa yumurta akı sürüp toz şeker döker annem. Hatta ben 7 yaşında filandım, çaydanlık devrilmişti tepemden aşağı. Hemen yumurta akı ve şeker sürmüşlerdi bana boydan boya. Çok şükür hem hemen iyileşmişti su bile toplamadan hem de hiç iz kalmadı.
Bir de geçenlerde dalgınlığıma geldi, kızgın yağa elimi soktum. Sonrasında bu yumurta şekeri yaptım, o da hiç kabarmadı bile. Inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama acil durumda da bilmek çok faydalı bu tarz işlemleri
Kolay gelsin:)
Hadi gözünaydınUyudular
Yine erken mi uyuyacaksınSağol canım
Bugün ki mesaimde bitti
Yine erken mi uyuyacaksın
Yazdım aklıma canım sağolYanan bölgeyi ıslatıp toz şeker döküyoruz:)5-10 dk yanığın boyutuna göre bekliyoruz.İnan sonra hiç acımıyor.Öyle saatlerce buzla,soğuk su ile uğraşmıyoruz.Elimiz acı olduğu zamanda işe yarıyor:)
Ben de seviyorum ama eşim başka dizi izliyorYok canım
Kadın dizisi başlayacak
Izledigim tek dizi...