Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Iste o gun 2 cesit kurabiye yaptim.. 1 tepsi yaptim kavaladan hamuru attim gerisini.

Esim aradi isyeribden, ise gitneden yemis bi kac tane.. naptin sen nasilbi kurabite o? Dedi. Bende napmisim filan dedim. Super otesi kusursuz bi kurabiye eline saglik dedi. Sasirtti herif beni
Yarışmaların faydasını görüyor musun:KK45:

ay deme ya, ben her cesit kurabiyeyi yerim . bizimki oyle pek sevip yemez her seyi. Bunu ben kesin denicem kesinn:halay: dolaba hamuru attin demi pişirip degil
Hamur attim. Birde kavruluyo ya bademle unun bi kismi.. zahmetli valla ziyan olmasin dedim:) bi gun misafirim gelcende cikarcam haxir hamuru sabahtan.. hoopp bi cedit hazir bile:)) yanina bi borek kek bi salata:)

Hamur attim. Birde kavruluyo ya bademle unun bi kismi.. zahmetli valla ziyan olmasin dedim:) bi gun misafirim gelcende cikarcam haxir hamuru sabahtan.. hoopp bi cedit hazir bile:)) yanina bi borek kek bi salata:)
Ben hic hamur atmadim buzluga bende deniycem o zaman yarisini yapar yarisini buzluga atarim.

Ben hic hamur atmadim buzluga bende deniycem o zaman yarisini yapar yarisini buzluga atarim.
Oyle yap cunku rahat 2 tepsi cikar verilen olcuyle. Bi ara borek hamuru vs atiyodum ben. Artinca cope atcak degilsin. Ama borek hamuru vs taze daha guzel oluyo. Kurabiyeyi henuz bilmiyom. Nolcakki hamura:)

X