- 22 Temmuz 2017
- 43.921
- 130.569
UTC günü canım, eşimde evdeNörüyon kız, sesin soluğun çıkmıyor, eniste evde mi yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UTC günü canım, eşimde evdeNörüyon kız, sesin soluğun çıkmıyor, eniste evde mi yoksa
O kadar yorgunumki bu enerji nerde bende:))Yani kadın örnek alınacak biri:)Hiç yılmadan ilerlemiş ve başarmış:)Biz olsak pes ederdik:)
Yarışmaların faydasını görüyor musunIste o gun 2 cesit kurabiye yaptim.. 1 tepsi yaptim kavaladan hamuru attim gerisini.
Esim aradi isyeribden, ise gitneden yemis bi kac tane.. naptin sen nasilbi kurabite o? Dedi. Bende napmisim filan dedim. Super otesi kusursuz bi kurabiye eline saglik dedi. Sasirtti herif beni
yarim ölçü 20 ciksa. 3 gün yesek 4 er 5 er bana uyar çöpe gitmez kalanlar. Buzlugada ihtiyacim kalmaz o zaman. Tamamdir
Çocuklar küçükken işlemek gerekiyor canım:)En güzel çağlardasın bu fırsatı kaçırma:)O kadar yorgunumki bu enerji nerde bende:))
Hamur attim. Birde kavruluyo ya bademle unun bi kismi.. zahmetli valla ziyan olmasin dedim:) bi gun misafirim gelcende cikarcam haxir hamuru sabahtan.. hoopp bi cedit hazir bile:)) yanina bi borek kek bi salata:)ay deme ya, ben her cesit kurabiyeyi yerim . bizimki oyle pek sevip yemez her seyi. Bunu ben kesin denicem kesinn dolaba hamuru attin demi pişirip degil
Elma icin giriyorsa oda girer bence denemelik aticam yapinca bir kac taneElma içlerini hazırlayıp, buzluğa atabilirsin. Bak onu yapıyorum
Anladım cantanem hayırlı seyirler dilerUTC günü canım, eşimde evde
Evet gobek popo olarak donecek bana sanirim:))Yarışmaların faydasını görüyor musun
Once bir denemelik atiyim bakalim. İyi olursa cikinca kalanını tekrar yapip atcam artikBence yap elmana gore koy buzluga. En fazla nolurki:) yumusar:)) ben yunusakta seviyom onu:))
TişikkirlirAnladım cantanem hayırlı seyirler diler
O zaman bir ara diyete yemekleri yaparız:)Evet gobek popo olarak donecek bana sanirim:))
Haklisin boncuum birde hersey zamaninda anlamliÇocuklar küçükken işlemek gerekiyor canım:)En güzel çağlardasın bu fırsatı kaçırma:)
Ben geç kalmışım :)Ama yine de eğitim 18 yaşına kadar sürüyor:)
Ben hic hamur atmadim buzluga bende deniycem o zaman yarisini yapar yarisini buzluga atarim.Hamur attim. Birde kavruluyo ya bademle unun bi kismi.. zahmetli valla ziyan olmasin dedim:) bi gun misafirim gelcende cikarcam haxir hamuru sabahtan.. hoopp bi cedit hazir bile:)) yanina bi borek kek bi salata:)
O da super olur canim:))O zaman bir ara diyete yemekleri yaparız:)
Aynen canım 3 yaş ve 6 yaş arası çok önemli:)Çocuğun en verimli zamanı:)Haklisin boncuum birde hersey zamaninda anlamli
Şuanda canım tontriko nun su boreginden çekti yapmam lazımTişikkirlir
Aynen güzel olur:)O da super olur canim:))
Oyle yap cunku rahat 2 tepsi cikar verilen olcuyle. Bi ara borek hamuru vs atiyodum ben. Artinca cope atcak degilsin. Ama borek hamuru vs taze daha guzel oluyo. Kurabiyeyi henuz bilmiyom. Nolcakki hamura:)Ben hic hamur atmadim buzluga bende deniycem o zaman yarisini yapar yarisini buzluga atarim.
Oyle guzeldiki.. ama ocak ustunde ugrasamsm ben geri cevir fikan.. firinda pisir mis gibide oluyo:))