- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Aynen bak olabilir:)Daha önce ben de yapmıştım:)Ama bayağı oldu.Bir yarışma sunumu içindi galiba:)
Ufak porsiyon...
Ziyan da olmaz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bak olabilir:)Daha önce ben de yapmıştım:)Ama bayağı oldu.Bir yarışma sunumu içindi galiba:)
Onu ben ekliyorum canım:)Bazı üyelerimiz resim ekleyemiyor.Bana e-mail gönderiyorlar.Bazılarını özelden tekrar gönderiyorum kendileri ekliyor.Bazılarını ben ekliyorum:)
Bu sefer haberim yok bana bilgi vermedi:)O yüzden bekleyeceğiz:)
Kendisi en son yapılan kurabiye yarışması 1. si oluyor:)
Aynen canım öyle bir şey düşünebiliirim:)Teşekkür ederim:)Ufak porsiyon...
Ziyan da olmaz...
Abaooww ne yapmisti kurabiye?Onu ben ekliyorum canım:)Bazı üyelerimiz resim ekleyemiyor.Bana e-mail gönderiyorlar.Bazılarını özelden tekrar gönderiyorum kendileri ekliyor.Bazılarını ben ekliyorum:)
Bu sefer haberim yok bana bilgi vermedi:)O yüzden bekleyeceğiz:)
Kendisi en son yapılan kurabiye yarışması 1. si oluyor:)
Burda ga bire yemek konusuyoz ama cisss ellene nasil olcaksa:))Ufak porsiyon...
Ziyan da olmaz...
Olsun canım hiç problem değil:)Resim kalitesi,boyutu değişsin hiç istemiyorum.O zaman bir adım geriden başlıyorsunuz.Haksızlık oluyor:)Ekleyemezseniz böyle ekleriz:)Bazılarından biride benim
Az çektirmedim sana
Elmalı kurabiye ve Tuzlu Pastane kurabiyesi:)Abaooww ne yapmisti kurabiye?
Gormustum onu .. iki tane mi yapiliyodu o zsman:) yasmin tarifin guzelini kapti desene:)Elmalı kurabiye ve Tuzlu Pastane kurabiyesi:)
Evet 1 kategoride öyle yapmıştık:)Bu sefer aynısı olur mu bilmiyorum?Çünkü eskiye göre talepler ve oylama çok değişti.Özellikle şu son 4-5 kategoridir:)Gormustum onu .. iki tane mi yapiliyodu o zsman:) yasmin tarifin guzelini kapti desene:)
Burda ga bire yemek konusuyoz ama cisss ellene nasil olcaksa:))
Olsun canım hiç problem değil:)Resim kalitesi,boyutu değişsin hiç istemiyorum.O zaman bir adım geriden başlıyorsunuz.Haksızlık oluyor:)Ekleyemezseniz böyle ekleriz:)
Evet bunu bugun gormustum daha.. o zamanki yarismalara baktim tarifler guzel ama sunumlar zayifmis o zaman. Suanda burdaki herkes cok daha guzel sunum yapiyo benceEvet 1 kategoride öyle yapmıştık:)Bu sefer aynısı olur mu bilmiyorum?Çünkü eskiye göre talepler ve oylama çok değişti.Özellikle şu son 4-5 kategoridir:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kurabiyesi-torku-seker-sponsorlugunda.972603/
Aslansın
Tabi ki canım her kategoride kendimizi daha çok geliştiriyoruz:)Ben dahil herkes kendini geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor:)Sunum artık çok etkiliyor.Önce öyle değildi:)Evet bunu bugun gormustum daha.. o zamanki yarismalara baktim tarifler guzel ama sunumkar zayifmis o zaman. Suanda burdaki herkes cok daha guzel sunum yapiyi bence
Evet.. bencede yanina bi cay kahve cicek bocek bise konuyo illa daha guzellesiyo bencedeTabi ki canım her kategoride kendimizi daha çok geliştiriyoruz:)Ben dahil herkes kendini geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor:)Sunum artık çok etkiliyor.Önce öyle değildi:)
Evet bunu bugun gormustum daha.. o zamanki yarismalara baktim tarifler guzel ama sunumlar zayifmis o zaman. Suanda burdaki herkes cok daha guzel sunum yapiyo bence
Bu kategori sonucunu merak ediyorum.Sadece 1. olanı değil sıralamayı:)Yani sunum etkili mi?Klasikler mi etkili olacak vs...Evet.. bencede yanina bi cay kahve cicek bocek bise konuyo illa daha guzellesiyo bencede
Hahaha evet bole olnasi guzel.. cunku tadina bakamiyoruz zaten:)) goruntu onemli o yuzden..Artık devir değişti
Sen gene biliyondurda soylemiyosundur bize:)Bu kategori sonucunu merak ediyorum.Sadece 1. olanı değil sıralamayı:)Yani sunum etkili mi?Klasikler mi etkili olacak vs...
Ama görüntüden az çok nasıl olduğu belli oluyor.Yapım aşaması,malzeme vs...Fikir yürütebiliyoruz:)Hahaha evet bole olnasi guzel.. cunku tadina bakamiyoruz zaten:)) goruntu onemli o yuzden..