Aslında bütün gün sizi okudum:)Ama yazmaya zamanım olmadı:)Kızların yazılısı var.Pc,tablet onlarda cepten yazmak istemedim:)
Anlamadığım şey, bayat yumurta akı demişBen görüp beğeniyorum da
Ondan şeettim
Anlamadığım şey, bayat yumurta akı demiş
Canım makaronun püf noktalarından biri, yumurtayı sarısıyla beyazından bir iki gün önce ayırıp dolapta dinlendirmek gerekiyor, yoksa makaron olmuyorAnlamadığım şey, bayat yumurta akı demiş
Ne yapıyorsunuz nasılsınız
Zaten Tavuk beslemiyorsak, taze yumurta yediğimizi sanmıyorum, akı da sarısı da bayattırAnlamadığım şey, bayat yumurta akı demiş
Takip ettim canım:)Iyidir sen nasılsın?
Çene çaldık gün boyu
Tv izliyorumNe yapıyorsunuz nasılsınız
Hayatta olmaz ole sey:)) ben desat oldugumu solerim ama degmez benim nazarim:))
İyi canım çok şükür:)Tv izliyorum
Sen ne yapıyorsun canım, nasılsın?
Sagol bitanem sanada masallah:)Ellerine sağlık canım maşaallah sana
Bayat ak deyince, beklemiş yumurta akı olduğunu anlamadım kuzumCanım makaronun püf noktalarından biri, yumurtayı sarısıyla beyazından bir iki gün önce ayırıp dolapta dinlendirmek gerekiyor, yoksa makaron olmuyor
Fransız mutfağı işte, biraz farklı. Biz dolapta kalsa yumurta yemeyiz normalde
Kurabiye deyince 2-3 cesit geliyodu aklima , arkadas nedir bu yaaa:)):))) o kadar çok çeşit var ki insanın yapası gelir tabii
Ben bu sıra öyle zor tarifler yapmıyorumSagol bitanem sanada masallah:)
Burdayizda kizla basim dertte gene uyumuyo: (
Takip ettim canım:)
Özellikle cantanem'in kurabiye ne zaman gelecek diye bekledim:)
Bugün biraz yorgunum.Bu hafta sürekli 1 gibi yattım ve sabah 6:20'de kalktım :)Bugün kendimi artık iyi hissetmiyorum:)
Daha gelecekler ve yapılmayan bir sürü tarif var:)Mesela benim aklımda 3 tarif vardı:)Ben birini yaptım:)Kurabiye deyince 2-3 cesit geliyodu aklima , arkadas nedir bu yaaa:))