Kafamda yarattım da hayaller hayatlar olmaz insİnan hepinizin tarifi birbirinden güzel:)İşi sunumla kurtaracaksınız yoksa tariflerde sorun olmaz:)Siz sunumu düşünün.Araştırma yapın:)
ben bugün daha yeni kendime geliyorum bi günde 4 mevsim yaşadım resmen kafam dönüyor helal olsun hanımlar kurabiye çok severim bi milyon çeşit varSabah konu açılır açılmaz tarifler başladı:)Daha konuya yorum yazmadılar bana yazdılar
Düşünme onu da düşünme yeterBen daha sunumu düşünemedim
Kokoşum
Arkadanda gelin olmuş gidiyorsun şarkısı çalarSenin zaten becerin var o konuda :)
En önemli unsuru nasıl düşünmemDüşünme onu da düşünme yeter
Sen bu defa eksik kal bebem yaaaa madalya almayan kalmasınBen daha sunumu düşünemedim
Arkadanda gelin olmuş gidiyorsun şarkısı çalar
Sen de sunumda iyisin ama bu sefer çıtayı bir üste çıkarmak lazım:)Yok canım senin eline su dökemem bennn sunumu düşünüyorum şimdiden
Bencede katılıyorumSen bu defa eksik kal bebem yaaaa madalya almayan kalmasınsen madalyalısın
Sen bu defa eksik kal bebem yaaaa madalya almayan kalmasınsen madalyalısın
Sen şimdi benim kurabiyemle dalga mı geçiyorsunahhahahaha damadı da yap yaninda kurabiyenin tek gitmesin :€
Güzel olmadı pembe güzeldi:)
Kadın platformundan mı çıktı acep
Hiç güzel bir renk değil ki bu
Senin kırmızı maviye çok yakıştı:)gelsin minnos kurabiyeler bak renkler degisince gaza geliyorum hihi
Hasa ve kellaSen şimdi benim kurabiyemle dalga mı geçiyorsun
Telefon tamirde yarın gidip bakıcam esasen sunum aletim Yok çok öyle değişik tabaklar örtüler falan evde olanla yapmaya çalışıyorum bişeyler 7 yıllık evliyim çoğu şeyim kırıldı taşınıcam bir süre sonra yeni evime almak istiyorum burdan taşımak istemiyorum birde bu ev ışık almıyor çok en çok problem o aslındaSen de sunumda iyisin ama bu sefer çıtayı bir üste çıkarmak lazım:)
Yakın çekimler olmalı,net olması ve ışık önemli:)Ben de cidden sorun yaşıyorum :)Yani istediğim gibi olmuyor resimler::)Telefon iyi çekmiyor
Tarifim yok zaten dalga geçebilirsinHasa ve kella