Hemen nasıl etikete düştün, yoksa BDV yolları taştan mı?Hic bilem :) kuz durmuyo : ( hem tarifimi soledim nevosa:)
Aynen sunum önemli onun için araştırmalar yapalım:)Evet Kirmizi bana guzel fikirler veriyor nevrestecim aydinlanma yasiyorum simdi sunumu dusuniyim bi
Sadece rengi değişikSaçların kızıl mı gercekten
İki gün sonra iyi olacakmış balkon perdesi kesin çözümFırtınalar izin verirse
Benim tarifim nasıl sence ?Aynen sunum önemli onun için araştırmalar yapalım:)
Yok yok:)) su renk gozumu aldi:) onu inceliyom valla:)Hemen nasıl etikete düştün, yoksa BDV yolları taştan mı?
İsimlerini şöyle sen banaDöv beni beğenmiyorlar
Çok iddialı şeyler var mı de heleYok ben sadece tarifimi paylaşmak için katılırım şansım sıfır
söylemeden edemeyecegim Bi madalyada bana cok yakisirdi onun icin can alici sunum onemliAynen sunum önemli onun için araştırmalar yapalım:)
Aynen yakışır:)söylemeden edemeyecegim Bi madalyada bana cok yakisirdi onun icin can alici sunum onemli
Erkekler kulubu:)) aguhaha kazen msj attıya :)Siteye noluyor ya. Faber castel gibi rengarenk oluyor. Sanki başka siteye girmiş gibi hissediyorum
Bir tane iddialı olmayan yokÇok iddialı şeyler var mı de hele
Ona göre şaaapcaz
Evet attı, burdan göz doktoruna gideriz artıkErkekler kulubu:)) aguhaha kazen msj attıya :)
Hepinizi sunumum ile öldürücemBir tane iddialı olmayan yokAma resimler ve sunum nasıl gelir bilmiyorum
Synen goz aliyo o mavi olmaz bence: ( pembe iyi brnceEvet attı, burdan göz doktoruna gideriz artık
Hayırlı olsun canım :)tarifimi bildirdim
Ne gün onu diğ banaÇok farklı bir aun
Hepinizi sunumum ile öldürücem