- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.168
- 43
Aynen güzel oluyor:)Ben çok severim değişikliğiolsunnn renklenelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen güzel oluyor:)Ben çok severim değişikliğiolsunnn renklenelim
Güzel olmuş beğendim:)Diğeri çok karanlık durdu, panel değişince.
Fakat bunu sevdim hık dedim, burnumdan düştü
Değil mi Nevreste
nasıl 30 ne ara ne hız pusuda mı yatıyorlardıAyyy biz seni nasıl unuttuk
Hoşgeldin canım 30 tarif önerildi var mı senin tarifin:)
Çıkar çıkar tabi herkesin akli karissinAynen ben size en az 30 tarif daha çıkartırım
Sabah konu açılır açılmaz tarifler başladı:)Daha konuya yorum yazmadılar bana yazdılarnasıl 30 ne ara ne hız pusuda mı yatıyorlardı
Hatta en şahaneleri ben de size vermemÇıkar çıkar tabi herkesin akli karissin
İnşallah abla tarifleri kapmışlardır değişik bi tarif bulayım bildireceğim
Bende çıkartırım valla nevoş nerden baksan 40 kurabiye arasından seçtim ben onuAynen ben size en az 30 tarif daha çıkartırım
Virmezsen virmeHatta en şahaneleri ben de size vermem
Tamam canımSensiz olmaz:)İnşallah abla tarifleri kapmışlardır değişik bi tarif bulayım bildireceğim
Senin tarifte yine bomba:)Bende çıkartırım valla nevoş nerden baksan 40 kurabiye arasından seçtim ben onu
Alengir severimSenin tarifte yine bomba:)
Tabi kaptın en güzel tariflerden birini bana hava yaparsınBir tarifim bile yokVirmezsen virme
KokoşumAlengir severim
Bu sefer içime sindi tarifTabi kaptın en güzel tariflerden birini bana hava yaparsınBir tarifim bile yok
Senin tarifte yine bomba:)
Ben henüz net karar vermedim ama gelin gibi süslersem şansım olacak yoksa yokBu sefer içime sindi tarif
Heeee Allahtan yoktur senin sen dakika gölü yaparsın bize
İnan hepinizin tarifi birbirinden güzel:)İşi sunumla kurtaracaksınız yoksa tariflerde sorun olmaz:)Siz sunumu düşünün.Araştırma yapın:)
Senin zaten becerin var o konuda :)Ben henüz net karar vermedim ama gelin gibi süslersem şansım olacak yoksa yok