Sen hep öyle diyorsun patlatiyorsun son dakika bombayıTarifim yok zaten dalga geçebilirsinBen gelin ettim onu
Hayırlısı olsun canım:)Ben de benzer duurumlardayım:)Ama bu sefer en azından farklı bir örtü istiyorum:)Telefon tamirde yarın gidip bakıcam esasen sunum aletim Yok çok öyle değişik tabaklar örtüler falan evde olanla yapmaya çalışıyorum bişeyler 7 yıllık evliyim çoğu şeyim kırıldı taşınıcam bir süre sonra yeni evime almak istiyorum burdan taşımak istemiyorum birde bu ev ışık almıyor çok en çok problem o aslında
Olabilir yap ama sunuma çok özenme
Ama bu sigara bağımlılığı gibi insanın içine işliyordipsiz kuyu gibi
En çok beğeniyorsun başkası beğenmiyorSen hep öyle diyorsun patlatiyorsun son dakika bombayı
Çocuğu hastaydı
:) doverm o başkalarınıEn çok beğeniyorsun başkası beğenmiyor
Tamam canımSensiz olmaz:)
Hic bilem :) kiz durmuyo : ( hem tarifimi soledim nevosa:)
Öyle yapcam bol güneşli bir gün bekliyorum bu yüzden bakalım ne güne denk gelecekHayırlısı olsun canım:)Ben de benzer duurumlardayım:)Ama bu sefer en azından farklı bir örtü istiyorum:)
Balkonda çekim yap:)
Beni merak edenlere, ahanda buyumÇocuğu hastaydı
Profil yenilenmiş
Döv beni beğenmiyorlar:) doverm o başkalarını
Evet Kirmizi bana guzel fikirler veriyor nevrestecim aydinlanma yasiyorum simdi sunumu dusuniyim biSenin kırmızı maviye çok yakıştı:)
Fırtınalar izin verirseÖyle yapcam bol güneşli bir gün bekliyorum bu yüzden bakalım ne güne denk gelecek
Saçların kızıl mı gercektenBeni merak edenlere, ahanda buyum