Ellerine sağlık canım, sağlıkla tüketin inşallahEki Görüntüle 2197890 bak incecik oldu hemen eriyor suyun içine atınca
Bilginle canlandır benı yasminimmm
Bugun markete gittik . Çerezdi avakodoydu ananastı brokiliydi almaya
Kasada yaşlı ama çok bakımlı bir teyzeyle tanıstım ebeymiş .. kadın benı görür görmez çok güzel bir gebesin dedi
Tabi eşim ve ben şoook
Dedim çok yeni nerden anladınız ben anlarım dedi
Sizce aldıklarımızdan mı anladı
Gözlerden anlıyorlar bacım, gebelerin gözlerinin ışığı farklı oluyormuşBilginle canlandır benı yasminimmm
Kasada yaşlı ama çok bakımlı bir teyzeyle tanıstım ebeymiş .. kadın benı görür görmez çok güzel bir gebesin dedi
Tabi eşim ve ben şoook
Valla şimdiki yeni nesil annelere hayranım çok bilinçli gebelik yaşıyorsunuz herşeye hazır dünyaya getiriyorsunuzBilginle canlandır benı yasminimmm
Tabi eşim ve ben şoook
Sağol canısı tşk ederimEllerine sağlık canım, sağlıkla tüketin inşallah
Tesekkur ederim, daha guzelleri senin olsun:)Fincanın çok şık gözüküyorbakirlarin gibi
Yol Arkadaşım 2Ohhh ohhh ...
Hangi film?
Afiyet olsun tontişim, dikkat et valla. Kilo alcanSelam kizlar napiyosunuz:)) ben yine bos durmadim:)FusRam in kavalasindan yaptim:))
Eki Görüntüle 2197899
Yoksa yapacam yani, öyle mi ?Terfiden değil, kokusundan canın istemesin diye yaptırmıyoruz
CanimAfiyet olsun tontişim, dikkat et valla. Kilo alcan
Ellerine sağlık canımCanim
Istiyodu bu kurabiyeden iyiki ysptim cok guzelmis. Biraz zahmetli kavurma vs ama cok guzelmis
Hayırlısı olsun canım, adet günün geçince yap bence :)Tunaydin kizlarr .. test yaptim buzz gibi negatif...
Bat 4 kaldi 5 test, yapmayim hemi artikbekleyelim..