Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
İyiyim hamdolsun canım, kayınvalideme çıktım, tarhana serdik. Sonra görümceme indim, bebeği sevdim. Şimdi evime girdim, eşim gezelim diyor:KK70:

Sen nasılsın?:KK74:
Tarhana için geç kalmadiniz mi :KK66:

İyi bakalım sen gezmeye cikmisisindir çoktan ben yazana kadar

Bende evdeyim yemek yapam birazdan düşünüyorum ne pişirsem diye ne olsun aynı tas aynı hamam :)

Tarhana için geç kalmadiniz mi :KK66:

İyi bakalım sen gezmeye cikmisisindir çoktan ben yazana kadar

Bende evdeyim yemek yapam birazdan düşünüyorum ne pişirsem diye ne olsun aynı tas aynı hamam :)
Yok daha çıkmadım canım, eşimi bekliyorum ❤️
Ben tarhanamı yapalı baya oldu, kayınvalidem geç kaldı biraz, ama müsait yeri var sorun çıkmaz :KK53:

Ellerine sağlık canım benim, ben birşey yapmadım, belki balık aldırırım :KK53:

Yok daha çıkmadım canım, eşimi bekliyorum ❤️
Ben tarhanamı yapalı baya oldu, kayınvalidem geç kaldı biraz, ama müsait yeri var sorun çıkmaz :KK53:

Ellerine sağlık canım benim, ben birşey yapmadım, belki balık aldırırım :KK53:
Bizim burda salı günü oluyor taze geliyor o gün benimde bugün aklıma düştü ama bayattır bugün o yüzden salı ya bıraktım balık gününü :)

Size de kolay gelsin bu ara

Birde oraların tarhanası nasıl yapılıyor yoğurtla mi biberle mi

Misâl, ben 26 günde bir regl oluyorum. 30 gün geçince kanda betaHCG me baktırıyordum:olamaz:
Doktoruma bunu söylediğimde, çok erken 35 günü bekle demişti, nitekim 34. gün regl olmuştum :olamaz:
Strese, havaya bağlı günler değişkenlik gösterebilir, boşuna stres yapıyorsun demişti bana :olamaz:
Kuzum biliyoruz erken ama merak iste yaa..
Evet yas olmus 39 bebege ugrasiyoruz hic 25 yasindakiyle bir olur mu?
Bakalim hayirlisi

Bizim burda salı günü oluyor taze geliyor o gün benimde bugün aklıma düştü ama bayattır bugün o yüzden salı ya bıraktım balık gününü :)

Size de kolay gelsin bu ara

Birde oraların tarhanası nasıl yapılıyor yoğurtla mi biberle mi
Süzme yoğurt, kapya biber ve domates ağırlıklı oluyor canım. Toz tarhana yani :KK53:
Kayınvalidem nohut ve buğday da eklemiş :KK53:

Süzme yoğurt, kapya biber ve domates ağırlıklı oluyor canım. Toz tarhana yani :KK53:
Kayınvalidem nohut ve buğday da eklemiş :KK53:
Bizde sadece buğday eklenmiyor benziyor tarhanalar :KK66:

Ben bir demet nane de ekliyorim ve kuru soğan bizim ki de toz bu sene bı sistem buldum tarhana onun sayesinde un gibi oldu bence sizde öyle yapın çabucak bitiyor hem

15395198998522782496842047640623.jpg
bak incecik oldu hemen eriyor suyun içine atınca

Birde yaşın çok büyük önemi var, erken yaşta daha kolay gebe kalınıyor.
Misâl H E H E 25 yaşında, onunla benim bünyemde tutunma aynı olmuyor. Onda daha kolay oluyor, rahim daha canlı ve yumurtalar daha canlı daha genç:KK66:
Bilginle canlandır benı yasminimmm :KK200:
Bugun markete gittik . Çerezdi avakodoydu ananastı brokiliydi almaya :kusmuk:

Kasada yaşlı ama çok bakımlı bir teyzeyle tanıstım ebeymiş .. kadın benı görür görmez çok güzel bir gebesin dedi :oha:
Tabi eşim ve ben şoook :skandal:
Dedim çok yeni nerden anladınız ben anlarım dedi :KK53:
Sizce aldıklarımızdan mı anladı :KK48:

X