- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Seninkino daha çok beğendimKurabiyemiz ortakSeninki daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkino daha çok beğendimKurabiyemiz ortakSeninki daha güzel
Ben terfi ettim artık, yapmıyorumYaparim tabiide:) C A N O degil miydi buranin kahvecisi:))
Tarhana için geç kalmadiniz miİyiyim hamdolsun canım, kayınvalideme çıktım, tarhana serdik. Sonra görümceme indim, bebeği sevdim. Şimdi evime girdim, eşim gezelim diyor
Sen nasılsın?
Yok daha çıkmadım canım, eşimi bekliyorumTarhana için geç kalmadiniz mi
İyi bakalım sen gezmeye cikmisisindir çoktan ben yazana kadar
Bende evdeyim yemek yapam birazdan düşünüyorum ne pişirsem diye ne olsun aynı tas aynı hamam :)
Terfiden değil, kokusundan canın istemesin diye yaptırmıyoruzBen terfi ettim artık, yapmıyorum
Bizim burda salı günü oluyor taze geliyor o gün benimde bugün aklıma düştü ama bayattır bugün o yüzden salı ya bıraktım balık gününü :)Yok daha çıkmadım canım, eşimi bekliyorum
Ben tarhanamı yapalı baya oldu, kayınvalidem geç kaldı biraz, ama müsait yeri var sorun çıkmaz
Ellerine sağlık canım benim, ben birşey yapmadım, belki balık aldırırım
Teşekkür ederim canımSeninkino daha çok beğendim
Kuzum biliyoruz erken ama merak iste yaa..Misâl, ben 26 günde bir regl oluyorum. 30 gün geçince kanda betaHCG me baktırıyordum
Doktoruma bunu söylediğimde, çok erken 35 günü bekle demişti, nitekim 34. gün regl olmuştum
Strese, havaya bağlı günler değişkenlik gösterebilir, boşuna stres yapıyorsun demişti bana
Evet canim bekleyelim bakalim.:)))
Ben her iki gebeliktede günüm geçmişti 3-4 gün...sonra test yaptığımda belli oldu...
Zaten geçikmeli adet görüyorum:))
Erken henüz senin için bence beklemelisin..
Süzme yoğurt, kapya biber ve domates ağırlıklı oluyor canım. Toz tarhana yaniBizim burda salı günü oluyor taze geliyor o gün benimde bugün aklıma düştü ama bayattır bugün o yüzden salı ya bıraktım balık gününü :)
Size de kolay gelsin bu ara
Birde oraların tarhanası nasıl yapılıyor yoğurtla mi biberle mi
Bizde sadece buğday eklenmiyor benziyor tarhanalarSüzme yoğurt, kapya biber ve domates ağırlıklı oluyor canım. Toz tarhana yani
Kayınvalidem nohut ve buğday da eklemiş
Fincanın çok şık gözüküyor bakirlarin gibi
Robotta mı çekiyorsunBizde sadece buğday eklenmiyor benziyor tarhanalar
Ben bir demet nane de ekliyorim ve kuru soğan bizim ki de toz bu sene bı sistem buldum tarhana onun sayesinde un gibi oldu bence sizde öyle yapın çabucak bitiyor hem
yasminsay ben bu şekilde 3 çocukla tek basima 2 saatte geçirdim hatta elek iki taneydi oğlana verdim tekini çok çabuk geçiyor
Bak bunu dene çarşafın üzerinde en inceleri bile alıyor ve yorulmuyorsunDeğişik ve güzel bir yöntemmiş, elle ufalarken çok acıyor ve şişiyor avuçlarım
Denerim nasipse, kolay bir yöntemmişBak bunu dene çarşafın üzerinde en inceleri bile alıyor ve yorulmuyorsun
Hadi ben gittim
Bilginle canlandır benı yasminimmmBirde yaşın çok büyük önemi var, erken yaşta daha kolay gebe kalınıyor.
Misâl H E 25 yaşında, onunla benim bünyemde tutunma aynı olmuyor. Onda daha kolay oluyor, rahim daha canlı ve yumurtalar daha canlı daha genç