Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hayirlisi elbette.. bakalim gun gecerse yaparim.. benimki gununde gelir ya gerci...:/Hayırlısı olsun canım, adet günün geçince yap bence :)
Selam kizlar napiyosunuz:)) ben yine bos durmadim:) @FusRam in kavalasindan yaptim:))
Eki Görüntüle 2197899
Sagol canim:)) yakinda tontis olcam hakket:))Ellerine sağlık tontiş
Sagol canim:)) yakinda tontis olcam hakket:))
Ya seviyorum biseyler yapmayi.. kurabiye yapmayi pek sevmiyodum bu kategoriden sonra onuda sevdim:))Sende hiç boş durmuyorsun
Böyle giderse olacaksin hakiki tontiş
Amin teşekkür ederim :) elimden geldiğince araştırıyorum ve sevdiklerim tavsiye veriyo dikkat etmeye çalışıyorum :)Valla şimdiki yeni nesil annelere hayranım çok bilinçli gebelik yaşıyorsunuz herşeye hazır dünyaya getiriyorsunuz
Ben karambole getirdim evlisin hemen çocuk olacak kafasında etrafimdakiler ben bakabilirmiyik ne yemem lazım gibi şeylerden bı haber çoktan doğmuştu oğlum
İns sağlıkla devam etsin kucağına al :)
YaaaGözlerden anlıyorlar bacım, gebelerin gözlerinin ışığı farklı oluyormuş
Ya seviyorum biseyler yapmayi.. kurabiye yapmayi pek sevmiyodum bu kategoriden sonra onuda sevdim:))
Sahi cnm ya spor yspiyosun ya sen evde? Kullandigin videolar var mi?
Bekliyorum canim kolay gelsin:)Vardı ama artık onlara bakmadan yapıyorum
Alışkanlık haline geldi...
Çocuklara yemek yediriyorum...
Birazdan geleceğim
Videolari bulup paylaşırım
Amin canim hayirlisi elbette.. bakalim gun gecerse yaparim.. benimki gununde gelir ya gerci...:/
Bugün evde değilmiydin, acile gidip beta hcg baktırabiliyorsun