Bende gene uyumayan bi kiz varys bizim evde onunla ugrasiyorum:)Çocukları banyo yaptıracağım:))
Sen napıyorsun?
Nasil yaa bat 4 cokmuss.. ahahaGecikmen olursa yap canım, daha beklenen adet tarihine çok varmış
Kalın yapılı olması hariç, çok beğendimSagol bitanem:) begendin mi:)
Koseden iciyorum zaten:)Kalın yapılı olması hariç, çok beğendim
35. günün geçmesi lazım ya, doktorlar 35 güne kadar normal sayıyorlarmış. ister 21 günde regl ol ister 28, ister 35.Nasil yaa bat 4 cokmuss.. ahaha
bitti bile ne kaldi surda
Koseden iciyorum zaten:)
Ben asilamadan 14 gun gecince test yapiodum35. günün geçmesi lazım ya, doktorlar 35 güne kadar normal sayıyorlarmış. ister 21 günde regl ol ister 28, ister 35.
35. güne kadar regl görmezsen test yapılmasını öneriyorlar
Misâl, ben 26 günde bir regl oluyorum. 30 gün geçince kanda betaHCG me baktırıyordumNasil yaa bat 4 cokmuss.. ahaha
Ama onlarda belirli zaman veriliyor, çünkü ilaç kullanılıyor.Ben asilamadan 14 gun gecince test yapiodum
Ha dogrudur. Benim adetler bi 32 gunde bi 28 gunde oldugu icin onu bilemezdim. Zaten dogal yolla nadip olmadigi icinAma onlarda belirli zaman veriliyor, çünkü ilaç kullanılıyor.
Bende transferden 10 gün sonra kanda test yaptırıyordum.
Doğal yoldan gebelik için 35. günü beklemek gerekiyormuş
Bende gene uyumayan bi kiz varys bizim evde onunla ugrasiyorum:)
Çok farkediyor canım tedavi ve doğal yolla gebeliğin zamanlaması.Ha dogrudur. Benim adetler bi 32 gunde bi 28 gunde oldugu icin onu bilemezdim. Zaten dogal yolla nadip olmadigi icin
Haklisin.. zaten catlatma ignesi oluyo sonra 36 saat icinde mi oluyo oyle bisey. Yani gebelik tuttuysa ya asilamada oluyo ya da asilamadan sonra iliski yasaniyosa o zaman kaliniyoÇok farkediyor canım tedavi ve doğal yolla gebeliğin zamanlaması.
Erken ya da geç döllenme olabiliyor doğal yoldan gebelikte.
Tedavilerde tutunma zamanı bile belli, biliyorsun hangi gün tutunma olacağını, yerleşmenin ne zaman olacağını, bunları hep biliyordum ben.
Nasil yaa bat 4 cokmuss.. ahaha
Kurabiyemiz ortakİvet gördüm şekerleri benziyor
Mahvettin beni yine
Hayırlı Pazar’lar canımHayırlı Pazarlar