Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .

Bende tedaviye baslicam da zormu bu igneler yada soyle sorum hepmi kendimiz yapioruz. Ben yumurtalar buyusun die embiriyo yerlestirme oncesinde 10 gunluk igneyi hergun saglik ocagina yada polikiniklerde yapiolar die biliorum

Bende tedaviye baslicam da zormu bu igneler yada soyle sorum hepmi kendimiz yapioruz. Ben yumurtalar buyusun die embiriyo yerlestirme oncesinde 10 gunluk igneyi hergun saglik ocagina yada polikiniklerde yapiolar die biliorum
Tedaviniz hayırlı olsun. Igne küçük uçlu zaten kendiniz yapabilirsiniz :)

Hastanelerde de yaptırabiliyorsunuz, acil polikliniğine veya aile hekimliğinde gidip yaptırabilirsiniz.
Her iğne yapmıyor bu etkileri, doktorunuz farklı iğne verebilir. Tedaviler ve ilaçlar kişiye özeldir, bu sebeple korkmayın.
İnanın, o mucizeye kavuşma isteği, her zorluğu aştırıyor.
Rabbim daha fazla bekletmesin ve uğraştırmasın.

Hadi bakalim..
Insallah canim tup bebek oncesi butun asamalari yaptim belgelerde hazir, adetle gidip tedaviye baslicam bakalim. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…