- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Yok bacım, genelde sabah erken saatte yumurta baskılayıcı iğnem vardı. Tam iğnemi hazırlarken eşim gece vardiyasından eve geliyordu, önce bir göz atıyordu odayaiğnemi enjekte etmediysem, girmiyordu odaya
Kıyamıyormuş sözde
Tedaviniz hayırlı olsun. Igne küçük uçlu zaten kendiniz yapabilirsiniz :)Bende tedaviye baslicam da zormu bu igneler yada soyle sorum hepmi kendimiz yapioruz. Ben yumurtalar buyusun die embiriyo yerlestirme oncesinde 10 gunluk igneyi hergun saglik ocagina yada polikiniklerde yapiolar die biliorum
Hastanelerde de yaptırabiliyorsunuz, acil polikliniğine veya aile hekimliğinde gidip yaptırabilirsiniz.Bende tedaviye baslicam da zormu bu igneler yada soyle sorum hepmi kendimiz yapioruz. Ben yumurtalar buyusun die embiriyo yerlestirme oncesinde 10 gunluk igneyi hergun saglik ocagina yada polikiniklerde yapiolar die biliorum
Hastanelerde de yaptırabiliyorsunuz, acil polikliniğine veya aile hekimliğinde gidip yaptırabilirsiniz.
Her iğne yapmıyor bu etkileri, doktorunuz farklı iğne verebilir. Tedaviler ve ilaçlar kişiye özeldir, bu sebeple korkmayın.
İnanın, o mucizeye kavuşma isteği, her zorluğu aştırıyor.
Rabbim daha fazla bekletmesin ve uğraştırmasın.
Kuzum yaa :))Allah’tan gebe değilimavucumu yalayayım
Firinda:)Tarif geliyor
Keşke gonderseydi
Fırında mı kızarttın, ocakta mı
hayırlı uğurlu olsun, bakalım hangi tarif geliyor
Amin canım, inşallah.Hadi bakalim..
Insallah canim tup bebek oncesi butun asamalari yaptim belgelerde hazir, adetle gidip tedaviye baslicam bakalim. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah
Mutfağı topladım, ıhlamur koydum ocağaNerdesiniz yawww:)
Ihlamur mu iccen:))) hasta misin?Mutfağı topladım, ıhlamur koydum ocağa
Hasta değilim henüz, ama tedbirli olmakta fayda varIhlamur mu iccen:))) hasta misin?
Haklisin canim:) nerde bu kizlar:)) hepsi bugun benden once uyudu galiba:))Hasta değilim henüz, ama tedbirli olmakta fayda var
Çocukları uyutuyorlardırHaklisin canim:) nerde bu kizlar:)) hepsi bugun benden once uyudu galiba:))
Bende aynen ihlamur koydum. Grip oluyorum fenaMutfağı topladım, ıhlamur koydum ocağa
Cocuklarimi kendilerinimiÇocukları uyutuyorlardır
Geçmişler olsun canım, dikkat etBende aynen ihlamur koydum. Grip oluyorum fena
Canım 21 Ekim gece oylamaya başlarız:)
Ben buradayım, işlerini toparla gelCocuklarimi kendilerinimi
Bilmem:)))
Benimkiler uyudu az islerim var ama enerjim tukenmis durumda bugunde sukur : (