Çok güçlü maşaallahCanimm ya 1inde bile neler yasaniyor 6 7 diyorsunn.. masallah guclu kadinsin.. seninle gurur duyuyorum canim.
İğneler ve çatlatma dedin diye tedavisini gördün diye anladım, masaya aşılamaya geçmeden kaldın sandımYok canım:)Aşılama tedavisi görmedim:)
Bu ilk aşamaydı:)3 ay sürüyordu.O olmayınca aşılama tedavisine başlanıyordu.Tabi sonra tüp bebek:)
Ben 3. ay hamile kaldım:)
8 ugurlu rakamı olacak inşallahCanimm ya 1inde bile neler yasaniyor 6 7 diyorsunn.. masallah guclu kadinsin.. seninle gurur duyuyorum canim.
Go...-F tedavisi gördüm canım:)Noktaları tamamlarsınİğneler ve çatlatma dedin diye tedavisini gördün diye anladım, masaya aşılamaya geçmeden kaldın sandım
O zaman klomen tedavisi gördün ve çatlatma iğnesi yaptın
Yarışmada olduğu gibi8 ugurlu rakamı olacak inşallahhep beraber sevinecegiz
Ayy insallah yaa emin olsun kendi bebegimi istedigimden cok istiyorumm onun bir bebisi olmasini..8 ugurlu rakamı olacak inşallahhep beraber sevinecegiz
Gonal f miGo...-F tedavisi gördüm canım:)Noktaları tamamlarsın
Canimm ya 1inde bile neler yasaniyor 6 7 diyorsunn.. masallah guclu kadinsin.. seninle gurur duyuyorum canim.
Sağolun canlar, en büyük destekçim eşim olmasa zor dayanırdım.Çok güçlü maşaallah
Bende bendeAyy insallah yaa emin olsun kendi bebegimi istedigimden cok istiyorumm onun bir bebisi olmasini..
İsim yazmak yasak olabilir dedim:)Gonal f mibende ondan kullanıyorum. 225 ml
Hakkınızda hayırlısı olsun .İnan her şeyde bir hayır vardır:)Sağolun canlar, en büyük destekçim eşim olmasa zor dayanırdım.
Durumum müsait olsa, 1 dk beklemem, yine tedavi görmek isterim.
Ama yapacak bir şey yok
8. tedavi için arabayı satmam lazım, eşim bekleyelim diyor. Bekliyoruz8 ugurlu rakamı olacak inşallahhep beraber sevinecegiz
Yooo tüp bebek sayfalarında yazıyoruz, hiç sorun yaşamadıkİsim yazmak yasak olabilir dedim:)
Aynen
Allah büyüktür8. tedavi için arabayı satmam lazım, eşim bekleyelim diyor. Bekliyoruz
Hiç kimse anlamadı ilacın adındanGo...-F tedavisi gördüm canım:)Noktaları tamamlarsın
Hep ayni yerde mi tedavi oldun. Ya oyle oluyor ya bi baska yere gider bebisi oluverir ne bilim yaaa..8. tedavi için arabayı satmam lazım, eşim bekleyelim diyor. Bekliyoruz
Bizim konuşmadığımız kalmadıYooo tüp bebek sayfalarında yazıyoruz, hiç sorun yaşamadık
Orası tüp bebek, bilgi paylaşımı için yazılıyorYooo tüp bebek sayfalarında yazıyoruz, hiç sorun yaşamadık
İlacın adını unutamıyorum:)Hiç kimse anlamadı ilacın adından
Öyle canım benim, kadere inanmasak dayanamazdıkHakkınızda hayırlısı olsun .İnan her şeyde bir hayır vardır:)