Aynen öyle canım benimAllah büyüktür
Ne olacak ki sadece konuşuyoruzBizim konuşmadığımız kalmadıYok yok artık
Orası tüp bebek, bilgi paylaşımı için yazılıyor
Tabi ki canım problem yok:)Ne olacak ki sadece konuşuyoruz
Burdada bilgi paylaşıyoruz
Hayır canım, 3 tedavim bir yerde. Diğer 3 tedavim başka bir yerde, son tedavim bambaşka bir yerdeHep ayni yerde mi tedavi oldun. Ya oyle oluyor ya bi baska yere gider bebisi oluverir ne bilim yaaa..
Evet durumlarr kismett bakalimm Rabbim bilir hayirlisini..
EvetHakkınızda hayırlısı olsun .İnan her şeyde bir hayır vardır:)
Ben hep kendim yaptım göbekten olan iğneleri, sadece kalçadan olanlar için gidiyordum hastaneyeİlacın adını unutamıyorum:)
3 ay gidip gelip iğne yaptırmak beynime işlemiş
Gobekten kolay. Kalcada kolay.Ben hep kendim yaptım göbekten olan iğneleri, sadece kalçadan olanlar için gidiyordum hastaneye
Benim eşim yapamıyor iğnelerimiGobekten kolay. Kalcada kolay.doktor bize göstermişti. 11 ay eşime kalcadan iğne yaptım. Ne günlerdi yaaa
Cesaret edemiyordurBenim eşim yapamıyor iğnelerimidr defalarca yaptırmaya çalışmıştı, alışsın diye bakamıyordu bile
60-70 tane iğne yapıldı.Bu sebeple kol,kalça,bacak karışık oldu:)O sebeple hergün gittim:)Ben hep kendim yaptım göbekten olan iğneleri, sadece kalçadan olanlar için gidiyordum hastaneye
Yok bacım, genelde sabah erken saatte yumurta baskılayıcı iğnem vardı. Tam iğnemi hazırlarken eşim gece vardiyasından eve geliyordu, önce bir göz atıyordu odayaCesaret edemiyordur
Son tedavimde 147 iğne olmuşum, progestan hariç60-70 tane iğne yapıldı.Bu sebeple kol,kalça,bacak karışık oldu:)O sebeple hergün gittim:)
Tabi tabiYok bacım, genelde sabah erken saatte yumurta baskılayıcı iğnem vardı. Tam iğnemi hazırlarken eşim gece vardiyasından eve geliyordu, önce bir göz atıyordu odayaiğnemi enjekte etmediysem, girmiyordu odaya
Kıyamıyormuş sözde
Offf insan delik deşik oluyorSon tedavimde 147 iğne olmuşum, progestan hariç
Progestan vurulunca resmen acılı felç geçiriyordum, defalarca hastaneye götürmeyi reddetti. Çemkirmelerime dayanamayıp gidiyorduk hastaneyeTabi tabiodaya girmesine engelmiymis korkuyor bence. Içi tuhaf oluyordur
Mosmor göbüşOfff insan delik deşik oluyor
Bu sefer son olacak inşaallahMosmor göbüş
Progesteron bende düşük tehlikem vardı. O dönem çok yedim. BiliyorumProgestan vurulunca resmen acılı felç geçiriyordum, defalarca hastaneye götürmeyi reddetti. Çemkirmelerime dayanamayıp gidiyorduk hastaneye
Oyyy, popişimin şekil değiştirmesini unutamıyorumöbek öbek şişiyordu aylarca top top popişle gezdim, şükür kalmadı öbekler