Canım 21 Ekim gece oylamaya başlarız:)
Aynen canım daha vaktimiz var:)Daha eklenecek kurabiyelerimiz varHımmm iyi daha var tamam notumu aldım
Bende şimdilik buralardayım:)Ben buradayım, işlerini toparla gel
Birazdan giderim yaaa.. daha yeni yatiyorum: ( cocuklarla piknige gittik ust bas les gibiydi.. gelince banyo .. az once uyudular.. kiz kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi doktor.az yatasim var uyuyup kalmam insallah:)Ben buradayım, işlerini toparla gel
Geçmişler olsun canımBirazdan giderim yaaa.. daha yeni yatiyorum: ( cocuklarla piknige gittik ust bas les gibiydi.. gelince banyo .. az once uyudular.. kiz kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi doktor.az yatasim var uyuyup kalmam insallah:)
ha daha adaylar var ok o zamanAynen canım daha vaktimiz var:)Daha eklenecek kurabiyelerimiz var
Tesekkur ederim canimGeçmişler olsun canım
40 veya 40'a yakın kurabiye olacak:)ha daha adaylar var ok o zaman
Geçmiş olsun canımTesekkur ederim canim
Aman dikkatHasta değilim henüz, ama tedbirli olmakta fayda var
geçmiş olsun canım, telefonu çocuk aldıBirazdan giderim yaaa.. daha yeni yatiyorum: ( cocuklarla piknige gittik ust bas les gibiydi.. gelince banyo .. az once uyudular.. kiz kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi doktor.az yatasim var uyuyup kalmam insallah:)
çok geçmiş olsun çocuğu çok zorlar kulak enfeksiyonuBirazdan giderim yaaa.. daha yeni yatiyorum: ( cocuklarla piknige gittik ust bas les gibiydi.. gelince banyo .. az once uyudular.. kiz kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi doktor.az yatasim var uyuyup kalmam insallah:)
40 veya 40'a yakın kurabiye olacak:)
Sagol boncuumGeçmiş olsun canım
Hadi canım görmeden inanmayız:)bakma katılmadığıma hepinizi dağıtırım kıyamıyorum
Evet kulak cekistirip duruyodu bude iki kulak birden olmus : (çok geçmiş olsun çocuğu çok zorlar kulak enfeksiyonu
Hahaha yiycem o minigi benbi gun:)Aman dikkat
geçmiş olsun canım, telefonu çocuk aldı
Hahaha yiycem o minigi benbi gun:)
Evet kulak cekistirip duruyodu bude iki kulak birden olmus : (
Hadi canım görmeden inanmayız:)