- 8 Haziran 2013
- 56.117
- 149.022
Tamam ver deneyeyimBenim kurabiyemden değil seninki
Tarifini bir ara vereyim, yap bakalım başka kurabiye yapacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ver deneyeyimBenim kurabiyemden değil seninki
Tarifini bir ara vereyim, yap bakalım başka kurabiye yapacak mısın
O sayı yükselecek ve ölçüm kayıtları başlayacak PazartesiBugün doktor 12 sağda 6 solda bişeyler diyordu ama tam anlamadım. Pazartesi belli olur
Hay masallah..Bugün doktor 12 sağda 6 solda bişeyler diyordu ama tam anlamadım. Pazartesi belli olur
Anladım canım heyecan bastı.O sayı yükselecek ve ölçüm kayıtları başlayacak Pazartesi
Evet iğneler yapıyorHay masallah..
Simdi o igneler mi yapiyor yumurtalari..?
İğne ile tedavi sonrası direk tüp bebek mi yapılacak:)Yoksa iğneler sonrası doğal olabilir mi?Tamam ver deneyeyim
O iğneler, 1 den fazla yumurtayı büyütmek için yapılıyorHay masallah..
Simdi o igneler mi yapiyor yumurtalari..?
Doğal mıİğne ile tedavi sonrası direk tüp bebek mi yapılacak:)Yoksa iğneler sonrası doğal olabilir mi?
Tüp bebek yapılacak. Eşimin spermi az. Micro enjeksyon yöntemi ile en iyileri seçilip yumurtalar döllenecekİğne ile tedavi sonrası direk tüp bebk mi yapılacak:)Yoksa iğneler sonrası doğal olabilir mi?
valla şimdi bile korkuyorumDoğal mı
Nevoş 15 yumurtası olsa, 15 embriyo desen, bölünse birde
Bu konuda cahilim:)Ben de yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi kullandım:)Bir sürü yumurta vardı:)ikisi tuttu:)Doğal mı
Nevoş 15 yumurtası olsa, 15 embriyo desen, bölünse birde
Neden korkuyorsun yahuvalla şimdi bile korkuyorum
Hadi inşaallahTüp bebek yapılacak. Eşimin spermi az. Micro enjeksyon yöntemi ile en iyileri seçilip yumurtalar döllenecek
HayırlısıNeden korkuyorsun yahu
Korkma, çağırma
InşallahHadi inşaallah
Sana yüksek doz yapılmamıştır.Bu konuda cahilim:)Ben de yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi kullandım:)Bir sürü yumurta vardı:)ikisi tuttu:)
Kuzum kac denemen oldu senin?Sana yüksek doz yapılmamıştır.
Aşılama için düşük doz iğne uygulanıyor, 1 yumurtayı büyütmek amaçlı.
Tüp bebekte yüksek dozlar uygulanarak, daha fazla yumurta büyütülüyor.
Aşılama öncesi canım:)Aşılamaya geçmeden hamile kaldım:)Sana yüksek doz yapılmamıştır.
Aşılama için düşük doz iğne uygulanıyor, 1 yumurtayı büyütmek amaçlı.
Tüp bebekte yüksek dozlar uygulanarak, daha fazla yumurta büyütülüyor.
Tedavisini gördün ama değil miAşılama öncesi canım:)Aşılamaya geçmeden hamile kaldım:)
Hmmm anladım:)
6 idi sanırım, artık unuttum kaç defa yaptırdığımı 7 de olabilirKuzum kac denemen oldu senin?
Yok canım:)Aşılama tedavisi görmedim:)Tedavisini gördün ama değil mi
Canimm ya 1inde bile neler yasaniyor 6 7 diyorsunn.. masallah guclu kadinsin.. seninle gurur duyuyorum canim.6 idi sanırım, artık unuttum kaç defa yaptırdığımı 7 de olabilir