- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Neye iyi gelmiyor ki
Omega-3 kandaki iltihaba iyi geliyormuş
Eşimde geçen sene çıkmıştı. Sürekli balık, kemik suyuna çorbalar, bol yeşil salatalarla besledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neye iyi gelmiyor ki
Omega-3 kandaki iltihaba iyi geliyormuş
Ben çok kullanırım, bazen üşenirim elektrikli ızgarayı çıkarmaya, fırında yaparım. Birde ızgara tavam var, ama döküm olduğu için yıkanmaya gelmedi, paslandı.Teşekkür ederim canım, Sağol :)
Bizdede balık var
hastayken gidemedi tabi, iyi olsunda. Telafi eder
Fırın ızgarasını fazla kullanmıyorum
Afiyet olsun canım:)Teşekkür ederim canım, Sağol :)
Bizdede balık var
hastayken gidemedi tabi, iyi olsunda. Telafi eder
Fırın ızgarasını fazla kullanmıyorum
At tabi, hasta olur insanBen çok kullanırım, bazen üşenirim elektrikli ızgarayı çıkarmaya, fırında yaparım. Birde ızgara tavam var, ama döküm olduğu için yıkanmaya gelmedi, paslandı.
Aklımdayken atayım
Sağol abla oğlunun şansına demek kiAfiyet olsun canım:)
Evde ödevlerini yaptı:)
Bugün bir spor etkinliği vardı.Hasta olduğu için katılamıyacaktı.Ben bile sınıf annesi olduğum için gittim.Başak bir okulda seçme yapılacaktı.Bayağı üzüldüm:)Oraya gitti bize sıra gelince lektrik kesildi ve haftaya kaldı:)Oğlumunda nasibi varmış
Aynen canım tıpış tıpış servislere binip geri geldik:)At tabi, hasta olur insan
Sağol abla oğlunun şansına demek ki
Az once Tmb tvden dinledğim Canan şarkısı Tey tey tey
Ekledim ekledim onayı bekliyor konuSağol canım ne yaptın ekleyebildin mi?
Gecmis olsun canim yaİlk 2 gün çıktı sonra ishal dışında iyiydi:)Şimdi hiç bir şey yok:)
Dokum tava zaten yikanmazmis canimBen çok kullanırım, bazen üşenirim elektrikli ızgarayı çıkarmaya, fırında yaparım. Birde ızgara tavam var, ama döküm olduğu için yıkanmaya gelmedi, paslandı.
Aklımdayken atayım
Onu bilmiyordum, bende herşeyi yıkama huyu var çöpe gittiDokum tava zaten yikanmazmis canim
Normal sartlarda yikanir zaten herseyde.. bende tesaduf bi programda duymustum. Sen soyleyince aklima geldi:)Onu bilmiyordum, bende herşeyi yıkama huyu var çöpe gitti
Barışmak isteyen yok da işte ana baba diye eşim hep alttan alan taraf keşke anası babası da öyle düşünse :// onlarla değil problemde eltimim avukatligina soyundular kalakaldı kar ortadaseni ogretmemis der kesin. Sorunsuz bi akşam olur inşallah. Siz küstünüz galiba. Barış yemeği gibi olacak
Hadi hayırlı olsunEkledim ekledim onayı bekliyor konu
Sağol canımGecmis olsun canim ya
Ben buradayım canımAncak oturdum ne yapıyorsunBu akşam sohbetimize doyum olmuyor. Parmaklarım “dur artık Yasmin” diyor.
Ablam da yaptı fotoğrafladı aslında ama kız bi fırsat bulup yazamadı konusunu. Ben ondan sonra yaptım, konuyu ondan önce açtımBugün onaylanırsa 2 konu daha gelecekKalır 10 tarif:)Tabi onlarda yaparlarsa