Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım, Sağol :)

Bizdede balık var:halay:
hastayken gidemedi tabi, iyi olsunda. Telafi eder:KK19:

Fırın ızgarasını fazla kullanmıyorum:olamaz:
Ben çok kullanırım, bazen üşenirim elektrikli ızgarayı çıkarmaya, fırında yaparım. Birde ızgara tavam var, ama döküm olduğu için yıkanmaya gelmedi, paslandı.
Aklımdayken atayım :olamaz:

Teşekkür ederim canım, Sağol :)

Bizdede balık var:halay:
hastayken gidemedi tabi, iyi olsunda. Telafi eder:KK19:

Fırın ızgarasını fazla kullanmıyorum:olamaz:
Afiyet olsun canım:)
Evde ödevlerini yaptı:)
Bugün bir spor etkinliği vardı.Hasta olduğu için katılamıyacaktı.Ben bile sınıf annesi olduğum için gittim.Başka bir okulda seçme yapılacaktı.Bayağı üzüldüm:)Oraya gittik bize sıra gelince elektrik kesildi ve haftaya kaldı:)Oğlumunda nasibi varmış:KK45:

Ben çok kullanırım, bazen üşenirim elektrikli ızgarayı çıkarmaya, fırında yaparım. Birde ızgara tavam var, ama döküm olduğu için yıkanmaya gelmedi, paslandı.
Aklımdayken atayım :olamaz:
At tabi, hasta olur insan :KK53:
Afiyet olsun canım:)
Evde ödevlerini yaptı:)
Bugün bir spor etkinliği vardı.Hasta olduğu için katılamıyacaktı.Ben bile sınıf annesi olduğum için gittim.Başak bir okulda seçme yapılacaktı.Bayağı üzüldüm:)Oraya gitti bize sıra gelince lektrik kesildi ve haftaya kaldı:)Oğlumunda nasibi varmış:KK45:
Sağol abla:KK15: oğlunun şansına demek ki:KK45:

:KK53: seni ogretmemis der kesin. Sorunsuz bi akşam olur inşallah. Siz küstünüz galiba. Barış yemeği gibi olacak:KK45:
Barışmak isteyen yok da işte ana baba diye eşim hep alttan alan taraf keşke anası babası da öyle düşünse :// onlarla değil problemde eltimim avukatligina soyundular kalakaldı kar ortada :KK70:

X