- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.634
AhahahahaYapmaya niyeti yok hatırlatalım dedim
Maşallah sana :)Benim nüfusta 37 yazıyor ama 30 yaşındayımRuhum ve bedenim
Sen daha gençsin bu kadar kendini bırakma:)Maşallah sana :)
Son zamanlarda hıngeldi bilmem neydi, korku sardı. Marttaki tedavide aldığım kiloları evi taşırken ve Ramazan’da verdim, sonra 3 kilo aldımAman canım dikkat et daha fazla almaman lazım:)
Ekmeği çok mu yiyorsun ben gibi ben ekmeği çok yiyorum ekmeği azaltmam bile yetiyor tamamen kesmiyorumSon zamanlarda hıngeldi bilmem neydi, korku sardı. Marttaki tedavide aldığım kiloları evi taşırken ve Ramazan’da verdim, sonra 3 kilo aldımdedim yasmin, veremiyorsan da bari kilo alma
Yok canım, ama çok hamur işi yapıyorumEkmeği çok mu yiyorsun ben gibi ben ekmeği çok yiyorum ekmeği azaltmam bile yetiyor tamamen kesmiyorum
Aynen veremiyoruz bari almayalım:)Ben de vereyim dedim sıra gelmedi:)Şimdi diyorum almayayım böyle iyi:)Son zamanlarda hıngeldi bilmem neydi, korku sardı. Marttaki tedavide aldığım kiloları evi taşırken ve Ramazan’da verdim, sonra 3 kilo aldımdedim yasmin, veremiyorsan da bari kilo alma
Bende çok severimYok canım, ama çok hamur işi yapıyorummalûm misafirsiz günüm olmuyor
Evet canım, fazla hareketli yaşamdan, birden oturuşa geçiş mahvediyor bünyeyi. Can sıkıntısından sürekli yemeye veriyorsun.Bende çok severim
Yeni evlendim makarna tost makarna tost öyle bir kilo almaya başladım ki bünye alışık değil tabi
Birde ben bekarken çok yürüdüm yediğim hemen erirdi gurbette burnumi çıkartmaz oldum tabi gelsin kilolar ://
Götür canım salgın varmış.Biz bu sabah yine gittik.Kanında enfesksiyon çıktı ve çok yüksek
Ne zaman istersen canim:)
Bu arkadaşlar yapacak canım:)Tariflerini bekliyoruz
@Emira SY
@LezzetliCipetpet
@gezegenfeza
@alimiyon
@H E
@FAZLANAZLI
@ervanazlim
@yasom7272
@evlaefe
@Sarayca
@FallenAngel
Nevreste
Bizim çok yüksek çıkmışSizede geçmiş olsun canım, dün serum yedi. Ilaclar da fayda etti sanırım, şimdi iyi çok şükür.
Bizim de kanda çıktı, bide gaita testinde de çıktı.
Onu unuttum duymasınBayankuş?
Bence de duymasın, yapmasın oOnu unuttum duymasın
Gecmis olsun canim: (Sizede geçmiş olsun canım, dün serum yedi. Ilaclar da fayda etti sanırım, şimdi iyi çok şükür.
Bizim de kanda çıktı, bide gaita testinde de çıktı.
SöylemeBen söylerim