Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Son zamanlarda hıngeldi bilmem neydi, korku sardı. Marttaki tedavide aldığım kiloları evi taşırken ve Ramazan’da verdim, sonra 3 kilo aldım dedim yasmin, veremiyorsan da bari kilo alma
Ekmeği çok mu yiyorsun ben gibi ben ekmeği çok yiyorum ekmeği azaltmam bile yetiyor tamamen kesmiyorum

Son zamanlarda hıngeldi bilmem neydi, korku sardı. Marttaki tedavide aldığım kiloları evi taşırken ve Ramazan’da verdim, sonra 3 kilo aldım dedim yasmin, veremiyorsan da bari kilo alma
Aynen veremiyoruz bari almayalım:)Ben de vereyim dedim sıra gelmedi:)Şimdi diyorum almayayım böyle iyi:)

Yok canım, ama çok hamur işi yapıyorum malûm misafirsiz günüm olmuyor
Bende çok severim

Yeni evlendim makarna tost makarna tost öyle bir kilo almaya başladım ki bünye alışık değil tabi

Birde ben bekarken çok yürüdüm yediğim hemen erirdi gurbette burnumi çıkartmaz oldum tabi gelsin kilolar ://

Evet canım, fazla hareketli yaşamdan, birden oturuşa geçiş mahvediyor bünyeyi. Can sıkıntısından sürekli yemeye veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…