- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Kizistirmak benim işim az öteye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizistirmak benim işim az öteye
bol su sıvı içirmeye çalış bulaşıcı sende kendine dikkat et.. kreşe falan gidiyor muydu? inşallah kötü olmaz da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız, zira oralar daha çok hasta ediyor ...evet, bir kere kustu, ve ishal hala. Ilacları var bir sürü. Veriyorum, iyi olmazsa giderim hastaneye. Eşim akşam geliyor
Yoo krese gitmiyor. Ben gecende atlattim, bende enfeksiyon çıkmamisti. Oğlum geçen senede aynı olmuştu. Iyilesir inşallah. :/bol su sıvı içirmeye çalış bulaşıcı sende kendine dikkat et.. kreşe falan gidiyor muydu? inşallah kötü olmaz da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız, zira oralar daha çok hasta ediyor ...
Allah oğluna da sana da şifa versin cNmmmYoo krese gitmiyor. Ben gecende atlattim, bende enfeksiyon çıkmamisti. Oğlum geçen senede aynı olmuştu. Iyilesir inşallah. :/
Inşallah canım, SağolAllah oğluna da sana da şifa versin cNmmm
En kısa zamanda atlatirsinz inş
Sende mi muhasebecisin
Hamilelik takvimibol su sıvı içirmeye çalış bulaşıcı sende kendine dikkat et.. kreşe falan gidiyor muydu? inşallah kötü olmaz da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız, zira oralar daha çok hasta ediyor ...
Bende muhasebe mezunuyum ama hiç çalışmadım :)Evet eski muhasebeci
Yeni ev hanimi:)
Bende muhasebe mezunuyum ama hiç çalışmadım :)
Ayyu çok sevindimbol su sıvı içirmeye çalış bulaşıcı sende kendine dikkat et.. kreşe falan gidiyor muydu? inşallah kötü olmaz da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız, zira oralar daha çok hasta ediyor ...
Gelecek inşallah canım benim.Benimde takvim ekleyeceğim günler gelecek mi acaba
Gelecek ins Yasmin kutlayacagiz burda sonrada dert yanacaksin uyumuyor kucağımi istiyor diyeceksin insBenimde takvim ekleyeceğim günler gelecek mi acaba
bol su sıvı içirmeye çalış bulaşıcı sende kendine dikkat et.. kreşe falan gidiyor muydu? inşallah kötü olmaz da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız, zira oralar daha çok hasta ediyor ...
Benimde takvim ekleyeceğim günler gelecek mi acaba
Totem yapmış, inşallah hamiledir :)Hayırlı olsun canım
Allah tamamına erdirsin...