- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
O zaman hemen tarifini ayirtmalisinKurabiye de çok severim ama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hemen tarifini ayirtmalisinKurabiye de çok severim ama..
Evet ablam aynen oyle: (Geçmiş olsun canım, bu havalarda azami dikkat etmeniz gerekiyor
Rüyasında falan ozelden tarif seciyormuşÖzel mesajdan Buraya gelemiyor kadın
Çok hakkı var bizde, bu kadar kişiyle uğraşmak kolay değilÖzel mesajdan Buraya gelemiyor kadın
Tam olarak istediği buydu Bir sürü katılan olsun çeşit bol olsun deyince böyle oluyorRüyasında falan ozelden tarif seciyormuş
Niye vazgeçesin kazanırsan büyük ödül varÇok hakkı var bizde, bu kadar kişiyle uğraşmak kolay değil
Yeminle tırstım bu kategoriden vaz mı geçsem
Çok katılan olunca oy verecklern akli karışıyor amaTam olarak istediği buydu Bir sürü katılan olsun çeşit bol olsun deyince böyle oluyor
Bu kategori çok zooor geçecek coookÇok hakkı var bizde, bu kadar kişiyle uğraşmak kolay değil
Oylar arasında çok fark olmuyor heyecanlı gidiyorÇok katılan olunca oy verecklern akli karışıyor ama
Bende kalp var dayanamiyirmOylar arasında çok fark olmuyor heyecanlı gidiyor
İçimden bir ses klasik bir tarif kazanacak diyor ammaaa maharetimi göstermesem olmazNiye vazgeçesin kazanırsan büyük ödül var
Bence tam senlik konu.. suslu suslu seyler yapiyisun ya:)Çok hakkı var bizde, bu kadar kişiyle uğraşmak kolay değil
O zaman hemen tarifini ayirtmalisin
Elinde çeşit çoksa normalKarar verebilirsem
Bugün keyfine diyecek yok kaptin proyu
Bugün keyfine diyecek yok kaptin proyu
hahaha dimiEvet madalya almış kadar oldum
olur mu alilerin nazik acayip açtı arayııOylar arasında çok fark olmuyor heyecanlı gidiyor
Şimdi daha çok tarif olacak o kadar fark olmaz bence ama bilemiyorumolur mu alilerin nazik acayip açtı arayıı