Acaba saç tedavinin yanında psikolojik olarak rahatlamak için de mi bişeyler kullansan. Sakinleştirici bitki çayları filan var bildiğim kadarıyla. Sarı kantaronu da denemiştin. Devam etmiyor musun?Diğer siteye yazdım bile. Foto çekme şansım olsa çok daha iyi olacak tı ama, o çok takmıyor zaten.. Eşim arada akşamları rogainfoam kullanıyor. Onun dışında sadece losyon, başka bişey kullanmıyor...
Onun saç dökülme süresi benden çok daha uzun ama onun stresi yok. Sanırım hızlı cevap sebebi de bu.
Şuan bendemi dökülme zaten erkek tipi dökülmeden ziyade genel diffüz dökülme tarzında.
Sanırım stres( saç dökülmesini takıntı düzeyinde takıyorum artık) genel dökülmeye sebep oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı
- Konu Sahibi teacher1
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kullandığım losyonu deneyebilirsiniz. Özellikle dermarollerla da destekleyince epey işe yarıyor. Ben bir yan etki görmedim. Sizin de göreceğinizi sanmam ama görürseniz de bırakırsınız telafisi olmayan bi yan etki söz konusu değilbende bu yöntemi denemek istiyorum gercekten faydasını gören varmı sac için denemediğim birsey kalmadı artık. bide yan etkisi falan varmı ilaç içerikli oldugu için biraz düşündürüyo insanı. karanfil kürünü 1 seneye yakın yaptım dökülmeyi durduruyo ama yeni sac falan cıkarmadı bende
- 13 Temmuz 2014
- 412
- 251
- 103
Benimde saçlarımda çok fazla açılma var 27 yaşındayım moralim çok kötü bi halde. 1 aydır karanfil kürü kullanıyorum bazen duruyo bazen çok aşırı dökülmeye devam ediyor. Yağları da denedim işe yaramıyor. Dr gittim kaç kere artık onlardan çare beklemiyorum. Doğumknt hapı kullan 1 yıl ve minoksile basla dedi ben gebelik düşünüyorum ikisinide kullanamam.saçlarım çıksın istiyorum ağlıyorum artık tepemi gördükçe.
Merhaba kızlar,
Yıllardır bu forumu takip ediyorum. Sizlerin yorumlarını okumadan alışveriş yapamaz oldum J Bana çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki, benim de sizlere faydalı olabilmek için elime bir fırsat geçti. Sizlere saç dökülmemi nasıl durdurduğumu ve dahası yeni saçlarımın nasıl çıktığını anlatmak istedim.
43 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır saçlarım cansız ve sönük. Açıkçası daha iyi olması için pek de bi çaba harcamadım. Bu arada menopoza girdim. Östrojenin azalmasıyla saçlarımın durumu kötüleşti. Son bir yıldır tepemde ve arka kısımda ciddi derecede açılmalar olduğunu fark ettim. Bu sitede saç dökülmesi ile ilgili ne kadar konu varsa bastan sona okudum. Çoğunu da uyguladım. Kayda değer bir gelişme sağlayamadım. Araştırmalarım sırasında erkek tipi dökülme(konunun detaylarına girmiyorum.Bilmeyenler bir çok sitede bu konuda bilgi bulabilir) olduğunu öğrendim. Tesadüfen yoğunlukla erkeklerin üye olduğu bir site buldum. Bu sitede de biz kadınlara uygun olmayan bir çok yöntem okudum. Derken yine aynı sitede saçların dökülmesine neden olan androjenlerin nasıl engellenebileceği konulu bir başlıkla karşılaştım. Saçlarım için dönüm noktası oldu. Yüzlerce yorum okuduktan sonra denemeye karar verdim.
Uygulama şöyle: Alkol içerikli bir losyonun içine(ben elseve arginin kullanıyorum) bir kutu diane 35, bir kutu aldacton(aslen tansiyon ilacı) ekliyorum (Miktarlar ihtiyaca göre düzenlenebilir).Oluyor size "Miracle Losyon".İlaçların erimesi için bir gün bekletip sabah akşam sorunlu bölgelere losyonu sıkıyorum. 2 gunde bir yıkıyorum. Yıkamamın birini yine antiandrojen etkili ketoral şampuanla, bir sonrakini zararlı kimyasallar içermeyen şampuanımla(otacı naturway sarımsaklı tercih ediyorum) yapıyorum. Son durulamamı da sizlerden öğrendiğim şekilde elma sirkesi veya ısırgan suyuyla dönüşümlü olarak yapıyorum.
Sonuç: 3 aydır kullanıyorum.Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Yeni saçlarım çıkıyor.Açıklıklar gitgide kapanıyor. Mutlaka denemelisiniz.
Bu arada belirtmek isterim ki önerilerim özellikle erkek tipi dökülme yaşayanlar içindir. Diğer dökülme nedenlerine faydası konusunda bir bilgim yok.
İlgili sitede başlık açıp resimlerle tedavimi paylaştım. Detayları görmek isterseniz bakabilir, bu losyonu farklı içeriklerle kullanan onlarca insanın yorumlarını görebilir, losyonun tıbbi etki mekanıizmasını losyonu fomülize eden kişiden doğrudan öğrenebilirsiniz. O kadar tıp bilmemekle beraber, burdan da sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.
Not: Başka sitenin linkini vermek yasakmış bir günlüğüne banlandım. Yukarıda sözünü ettiğim ayrıntıları merak eden arkadaşlar artık kendi çabalarıyla siteyi bulacak. Herkese acil şifalar
merhabalar öncelikle saç dökülmesi konusunda aynı sorunları yaşyorum bir 10 gün içinde 40 yaşında olucam ve çok memnun oldum : ) ne güzel 3 ay olmuş losyonu kullanalı ve işe yaradığını söylüyorsunuz inş. bendede aynı durum olur.
tıpkı sizinde dediğiniz gibi ince telli az saçlarım vardı. zaman zaman cildiyeye gitiysemde tahlilerim normal çıkıyordu dr. erekeksi dökülme bişey yapamıyoruz diyip tekrardan gönderiyorlardıı. fakat gerek son 5 6ayda verdiğim 20 kilo gerekse yaşadığım bağzı üzüntüler mi tetikledi bilemiyorum saçlarımın yarısını kaybetim yeni çıkan tüy şeklindeki saçlarım bile dökülüyor artık tabiki dışarıdan bakınca saç derim görünüyor ve bu beni oldukça üzüyor ...
geçen hafta tekrardan cidiyeye gittim dr. telovium kapsül -Minoxil %2 sprey ve plantur 39 şampuan verdi. işin açıkcası uzun vadede yapamıyacağım bişeyede başlamak istemiyorum!! özelikle minox a hiç başlamak istemiyorum nedense, zaten ilk başlamada oda saç döküyor. araştırma yaparken telovium kapsüldense xpecia bayan kapsül almak daha mantıklı gibi göründü bu konudaki görülerinizi merak ediyorum? ayrıyeten minoxil %2 spreydense sizin hazırladığınız losyonu kulanmayı düşünüyorum
bu konudaki yorumlarınızı desteklerinizi esirgemiyeceğinizi umut ediyorum şimdiden teşekkürler : )
telovium kapsülü bilmiyorum. Xpecia ben de bi ara düşünmüştüm. içeriği güzel gibi görünüyor ama kullanıp da memnun kalan birini görmedim henüz. Ben solgar ya da gnc 'nin kadınlar için olan multivitaminlerinden kullanmayı düşünüyorum.merhabalar öncelikle saç dökülmesi konusunda aynı sorunları yaşyorum bir 10 gün içinde 40 yaşında olucam ve çok memnun oldum : ) ne güzel 3 ay olmuş losyonu kullanalı ve işe yaradığını söylüyorsunuz inş. bendede aynı durum olur.
tıpkı sizinde dediğiniz gibi ince telli az saçlarım vardı. zaman zaman cildiyeye gitiysemde tahlilerim normal çıkıyordu dr. erekeksi dökülme bişey yapamıyoruz diyip tekrardan gönderiyorlardıı. fakat gerek son 5 6ayda verdiğim 20 kilo gerekse yaşadığım bağzı üzüntüler mi tetikledi bilemiyorum saçlarımın yarısını kaybetim yeni çıkan tüy şeklindeki saçlarım bile dökülüyor artık tabiki dışarıdan bakınca saç derim görünüyor ve bu beni oldukça üzüyor ...
geçen hafta tekrardan cidiyeye gittim dr. telovium kapsül -Minoxil %2 sprey ve plantur 39 şampuan verdi. işin açıkcası uzun vadede yapamıyacağım bişeyede başlamak istemiyorum!! özelikle minox a hiç başlamak istemiyorum nedense, zaten ilk başlamada oda saç döküyor. araştırma yaparken telovium kapsüldense xpecia bayan kapsül almak daha mantıklı gibi göründü bu konudaki görülerinizi merak ediyorum? ayrıyeten minoxil %2 spreydense sizin hazırladığınız losyonu kulanmayı düşünüyorum
bu konudaki yorumlarınızı desteklerinizi esirgemiyeceğinizi umut ediyorum şimdiden teşekkürler : )
Minoxile ben de sıcak bakmıyorum. Losyonumdan memnunum size de öneririm. Ayrıca destekleyici maskeler (vitamin ampulleri, ısırgan , maya) de yapıyorum arada. Bi de dermaroller kullanıyorum. Tüm bunların sonucunda henüz istediğim seviye de olmamakla birlikte yeni saçlarım çıkıyor. Sabırla devam edicem.
Bu süreçte birbirimize destek olmamız çok önemli. Umarım faydalı olabilmişimdir. Geçmiş olsun.
selam : ) sizin sayenizde miracle losyona başlamış oldum ve saç dökülmem durdu. şimdilik miraclenin ilk haliyle kullanıcam ne zamanki dökülme tekrar ederse o zaman losyonda değişikliğe giderim diye düşünüyorum ayrıyeten haftada bir maya maskesi günde bir bardak yeşil çay şimdilik bunlar yeterli geliyor. ince tüy şeklinde olan kısa saçlarımda uzayıp güçlenmeye başlarsa daha ne isterim : )telovium kapsülü bilmiyorum. Xpecia ben de bi ara düşünmüştüm. içeriği güzel gibi görünüyor ama kullanıp da memnun kalan birini görmedim henüz. Ben solgar ya da gnc 'nin kadınlar için olan multivitaminlerinden kullanmayı düşünüyorum.
Minoxile ben de sıcak bakmıyorum. Losyonumdan memnunum size de öneririm. Ayrıca destekleyici maskeler (vitamin ampulleri, ısırgan , maya) de yapıyorum arada. Bi de dermaroller kullanıyorum. Tüm bunların sonucunda henüz istediğim seviye de olmamakla birlikte yeni saçlarım çıkıyor. Sabırla devam edicem.
Bu süreçte birbirimize destek olmamız çok önemli. Umarım faydalı olabilmişimdir. Geçmiş olsun.
- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.088
- 333
selam : ) sizin sayenizde miracle losyona başlamış oldum ve saç dökülmem durdu. şimdilik miraclenin ilk haliyle kullanıcam ne zamanki dökülme tekrar ederse o zaman losyonda değişikliğe giderim diye düşünüyorum ayrıyeten haftada bir maya maskesi günde bir bardak yeşil çay şimdilik bunlar yeterli geliyor. ince tüy şeklinde olan kısa saçlarımda uzayıp güçlenmeye başlarsa daha ne isterim : )
İlk hali olarak hangi maddelerle oluşturdunuz?
Çok sevindim.umarım gelişmeler artarak devam ederselam : ) sizin sayenizde miracle losyona başlamış oldum ve saç dökülmem durdu. şimdilik miraclenin ilk haliyle kullanıcam ne zamanki dökülme tekrar ederse o zaman losyonda değişikliğe giderim diye düşünüyorum ayrıyeten haftada bir maya maskesi günde bir bardak yeşil çay şimdilik bunlar yeterli geliyor. ince tüy şeklinde olan kısa saçlarımda uzayıp güçlenmeye başlarsa daha ne isterim : )
tabi losyonumu nasıl yaptığımı yazayım siz kulanıyormusunuz ? saç dökülme şekliniz nasıl ?İlk hali olarak hangi maddelerle oluşturdunuz?
miracle losyon :
Losyon hazırlanışı ;
1 adet Elseve arginin losyon 100 ml ( bir şisenin yarısı )
1 Adet aldactone 100 mg ilaç bir kutu
1 adet Diane 35 ilaç bir kutu
1 Adet dekort ampul ( ben bu ampulü katmayı unutmuşum 2. losyonda katıcam)
elsev arginin losyonu açıp 2 ye ayırıyorsunuz çünkü losyon 200 mg. ayırdıktan sonra 100 mg.ına aldığım ilaçların hepsini katıp karıştırdım ilaçlar içinde 5 saat sonra eriyor hazırlamış olduğum bu losyonu sabah akşam 15 er kez saç derime fıslatıp elimle masaj yapıyorum .
losyonun ayırdığım 100 mg.ını cam bir kavonozda 2. losyon için sakladım
evet umut edelimde öyle olsun sizde durum nasıl ? en son losyonu biraz geliştirdiğinizi hatırlıyorum ?Çok sevindim.umarım gelişmeler artarak devam eder
acaba bu losyon dökülmeyi durdurduğu gibi saç tellerimizin kalitesinide artırır mı bu konuda bir fikriniz var mı acaba ?
Tabiki sac kalitesini de arttiriyor. Ama bazen saclarim mat gibi geliyor alkolden olabilir diye düşünüyorum.boyadan da olabilir tabi.evet umut edelimde öyle olsun sizde durum nasıl ? en son losyonu biraz geliştirdiğinizi hatırlıyorum ?
acaba bu losyon dökülmeyi durdurduğu gibi saç tellerimizin kalitesinide artırır mı bu konuda bir fikriniz var mı acaba ?
Son losyonuma androcur ekledim 20 adet.simdilik memnunum.tepeler epey kapandı. Ama vertex hala problemli
Tabiki sac kalitesini de arttiriyor. Ama bazen saclarim mat gibi geliyor alkolden olabilir diye düşünüyorum.boyadan da olabilir tabi.
Son losyonuma androcur ekledim 20 adet.simdilik memnunum.tepeler epey kapandı. Ama vertex hala problemli
anladım ümit edelim zamanla vertex de düzelir. tabi saç dökülmesi durdu dimii ? losyonu süzüyormusunuz. ben daha ilk losyondayım ve süzmeye gerek duymadım. ayrıyeten dökülmede durduğu için losyonu şimdilik geliştirmeyi düşünmüyorum...
losyon , maya maskesi ve boyayla birlikde saçlarda dediğiniz gibi çıtır çıtır bir hal var. sanki kuru gibii acaba saç tellerimizi argan yağıyla filan nemlendirsek mii argan yağının hakikilerini bulup almak lazım ...
Sevgili teacher,Acaba saç tedavinin yanında psikolojik olarak rahatlamak için de mi bişeyler kullansan. Sakinleştirici bitki çayları filan var bildiğim kadarıyla. Sarı kantaronu da denemiştin. Devam etmiyor musun?
Sarı kantaron tb kullanıyorum 1. Kutum bitmek üzere... Devam edecem .. Daha önce lustral kullandığımda dökülmem bir miktar azalmıştı ama ciddi kilo aldım. Tekrar kullanmak istemiyorum..
Losyonun bugün dozunu artırdım. Acaba farklı bir karışım mı kullansam bilemedim.,
Bide karışım kullandıktan sonra başağrısı yaşıyorum.. Acaba sizde de benzer yan etki oldu mu?
Sevgili teacher,Acaba saç tedavinin yanında psikolojik olarak rahatlamak için de mi bişeyler kullansan. Sakinleştirici bitki çayları filan var bildiğim kadarıyla. Sarı kantaronu da denemiştin. Devam etmiyor musun?
Sarı kantaron tb kullanıyorum 1. Kutum bitmek üzere... Devam edecem .. Daha önce lustral kullandığımda dökülmem bir miktar azalmıştı ama ciddi kilo aldım. Tekrar kullanmak istemiyorum..
Losyonun bugün dozunu artırdım. Acaba farklı bir karışım mı kullansam bilemedim.,
Bide karışım kullandıktan sonra başağrısı yaşıyorum.. Acaba sizde de benzer yan etki oldu mu?
Merhaba fridaanladım ümit edelim zamanla vertex de düzelir. tabi saç dökülmesi durdu dimii ? losyonu süzüyormusunuz. ben daha ilk losyondayım ve süzmeye gerek duymadım. ayrıyeten dökülmede durduğu için losyonu şimdilik geliştirmeyi düşünmüyorum...
losyon , maya maskesi ve boyayla birlikde saçlarda dediğiniz gibi çıtır çıtır bir hal var. sanki kuru gibii acaba saç tellerimizi argan yağıyla filan nemlendirsek mii argan yağının hakikilerini bulup almak lazım ...
Losyon süzğnce o kuru mat görüntü kalmıyor,, etkinlik azalıyor mu acaba diye düşünmeye başladım..
Halen dökülmem durmadı çünkü
Merhaba fridaanladım ümit edelim zamanla vertex de düzelir. tabi saç dökülmesi durdu dimii ? losyonu süzüyormusunuz. ben daha ilk losyondayım ve süzmeye gerek duymadım. ayrıyeten dökülmede durduğu için losyonu şimdilik geliştirmeyi düşünmüyorum...
Losyon süzğnce o kuru mat görüntü kalmıyor,, etkinlik azalıyor mu acaba diye düşünmeye başladım..
Halen dökülmem durmadı çünkü
Sevgili teacherTabiki sac kalitesini de arttiriyor. Ama bazen saclarim mat gibi geliyor alkolden olabilir diye düşünüyorum.boyadan da olabilir tabi.
Acaba andracur koyma sebebin nedir???
Bana önerir misin?
Merhaba, bende de erkek tipi dokulme var. 19 yasindayim kucuklugumden beri bircok sey denedik bircok doktora gittik. Minoxili duzenlo kullanamadim. Basta demir eksikligi.dediler kan ilaclarindan kullandim en.son demirim normal seviyedeydi ama kansızlık var hala. Hormon testi yaptirdim mi hatirlamiyorum doktor gezmeyeli baya oluyor. Son gittigim genetik erkek tipi dokulme ama bi hormon testi de yaptir dedi yaptirmadim. Yabi hormonel olabilir emin degilim. Saclarim bayagi acik kozmetik urun kullaniyorum kapatmak icin. Artik fazla dokulmese de yeni cikan bi sac yok. Neyse lafi cok uzattim, yasim falan goz onune alindiginda bu losyonu kullanmamin bi sakincasi var midir? Ozellikle tansiyon ilacindan korktum acikcasi. Fikirlerinizi belirtirseniz cok sevinirim.
Merhaba, bende de erkek tipi dokulme var. 19 yasindayim kucuklugumden beri bircok sey denedik bircok doktora gittik. Minoxili duzenlo kullanamadim. Basta demir eksikligi.dediler kan ilaclarindan kullandim en.son demirim normal seviyedeydi ama kansızlık var hala. Hormon testi yaptirdim mi hatirlamiyorum doktor gezmeyeli baya oluyor. Son gittigim genetik erkek tipi dokulme ama bi hormon testi de yaptir dedi yaptirmadim. Yabi hormonel olabilir emin degilim. Saclarim bayagi acik kozmetik urun kullaniyorum kapatmak icin. Artik fazla dokulmese de yeni cikan bi sac yok. Neyse lafi cok uzattim, yasim falan goz onune alindiginda bu losyonu kullanmamin bi sakincasi var midir? Ozellikle tansiyon ilacindan korktum acikcasi. Fikirlerinizi belirtirseniz cok sevinirim.
bandista yaşın çok genç bu şekilde saçının az olmasının kesin bir nedeni vardır. genelde kadın yumurtalıklarında bulunan bir rahatsızlık sonucu saç dökülmesi oluyor ve cildiye mağlesef buna erkeksi dökülme diyor. büyük bir kadın doğum hastanesine gidip detaylı tahlil yaptırman lazım önce vücudunda yolunda gitmeyen hormonlarını düzeltmelisinki dışardan yaptığın bakımlarda işe yarasın.
ayrıyeten bakımla çıkan tüm saçların bakımı bıraktığın an dökülecektir bunu unutma. sürekli yapamıyacağın bir kürede başlama derim
son olarak losyonu kulanabilirsin : )