• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sevgili Peri,
Tedavin nasıl gidiyor merak ettim.
Teacher merhaba,
Dökülmem sanki azaldı gibi, karanfil kürü başladım.
Umarım etkisi olur.
Diğer siteyede üye oldum bu arada.
Stres için de sarı kantaron tb başladım onun da etkisi ile sanırım bir miktar takmaz oldum.
Aradan çıkan saçları görüyorum çok şükür ,
Dökülmede durursa İnş düzelecek umut ediyorum.
Ilgin çok ama çok teşekkür ederim.....

ilk sonuçları ne zaman görmeye başlarız. çok sabırsızım :KK45: bu arada benim sarımsak, ısırgan, çam ve buğday yağı bakımıyla çıkan tüy şeklinde saçlarım vardı onların uzadığını farkettim çok sevindim.

Teacher merhaba,
Dökülmem sanki azaldı gibi, karanfil kürü başladım.
Umarım etkisi olur.
Diğer siteyede üye oldum bu arada.
Stres için de sarı kantaron tb başladım onun da etkisi ile sanırım bir miktar takmaz oldum.
Aradan çıkan saçları görüyorum çok şükür ,
Dökülmede durursa İnş düzelecek umut ediyorum.
Ilgin çok ama çok teşekkür ederim.....
Bunları duyduğuma çok sevindim. Yeni saçlar çıkması önemli olan ve çıktığını söylüyorsun. Dökülenleri dert etme İnsallah daha gür ve sağlıklı şekilde geri geleceklerler

ilk sonuçları ne zaman görmeye başlarız. çok sabırsızım :KK45: bu arada benim sarımsak, ısırgan, çam ve buğday yağı bakımıyla çıkan tüy şeklinde saçlarım vardı onların uzadığını farkettim çok sevindim.

Maksimum 3 ayda genel bir gelişme gözlemleyebiliriz. İlk sonuçlar için bişey söylemek zor . Bir haftada da olabilir bir ayda da. Biliyorsunuz saç tellerinin oluşma ve gelişme fazları var. Oluşma fazındaki teller bildiğim kadarıyla 3 ayda saç karakterine kavuşuyor. Buna karşın oluşmuş ama gelişememiş saç telleri bakımlarla gelişip kendini gösterebilir. Süresi ise yaptığımız bakımın etkinliğine ve saç telinin gelişim aşamasına göre değişir.

merhaba benimde saç dökülme problemim var 25 yaşındayım ve son 4-5 senede yarı yarıya azaldı saçlarım. bu karışımı kullanmaya karar verdim fakat ilaçlarla ilgili bi sorum olacak losyonun içine kutularınn tamamını mı koyucaz ondan tam emin olamadım teşekkürler şimdiden :)

Merhaba,ben dermaroller kullandiktan hemen sonra losyonu kullaniyorum bazen,sizde boylemi yapiyosunuz yoksa ayri ayri mi kullaniyosunuz merak ettim.tesekkur ederim

merhaba benimde saç dökülme problemim var 25 yaşındayım ve son 4-5 senede yarı yarıya azaldı saçlarım. bu karışımı kullanmaya karar verdim fakat ilaçlarla ilgili bi sorum olacak losyonun içine kutularınn tamamını mı koyucaz ondan tam emin olamadım teşekkürler şimdiden :)
Evet başlangıçta birer kutunun tamamını koyucaz. İstediğimiz etkiyi görürsek böyle devam edicez, göremezsek dozu arttırıcaz. Ben birer kutuyla başladım. Şu günlerde başlarda gördüğüm hızlı etki yavaşlamış gibi geldi dozu iki katına çıkardım.

Merhaba,ben dermaroller kullandiktan hemen sonra losyonu kullaniyorum bazen,sizde boylemi yapiyosunuz yoksa ayri ayri mi kullaniyosunuz merak ettim.tesekkur ederim

Böyle de kullanılabilir. Muhtemelen emilimi arttıracağı için losyonun etkisini de arttırır.Ben de zaman zaman böyle yapıyorum. Ama her zaman değil. Dermaroller kendi başına bir tedavi zaten. Her zaman yapmama nedenim losyona kattığımız aldacton. Bu bir tansiyon ilacı ve ben düşük tansiyonlu biriyim zaten. Fazla emilirse tansiyonumu düşürür diye kaygılanıyorum ama bu lüzumsuz bir kaygı mı yerinde bir kaygı mı fikrim yok :) O yüzden bazen dermarollerden sonra uyguluyorum. Bazen bu kaygım nüksederse bir kaç saat bekleyip sonra losyonu uyguluyorum.

Böyle de kullanılabilir. Muhtemelen emilimi arttıracağı için losyonun etkisini de arttırır.Ben de zaman zaman böyle yapıyorum. Ama her zaman değil. Dermaroller kendi başına bir tedavi zaten. Her zaman yapmama nedenim losyona kattığımız aldacton. Bu bir tansiyon ilacı ve ben düşük tansiyonlu biriyim zaten. Fazla emilirse tansiyonumu düşürür diye kaygılanıyorum ama bu lüzumsuz bir kaygı mı yerinde bir kaygı mı fikrim yok :) O yüzden bazen dermarollerden sonra uyguluyorum. Bazen bu kaygım nüksederse bir kaç saat bekleyip sonra losyonu uyguluyorum.

Bence kayginizda haklisiniz.tansiyonunuzu dusurebilir.ben losyonun icine aldacton koymadim.onun icin bazen dermarollerden hemen sonra uyguluyorum.benim dokulmemde azalma oldu.ben prp de yaptiriyorum.bu ucuncu seans oldu.ama ben losyonun etkili oldugunu dusunuyorum

Saç dökülmem neden durmuyor.
Artık bunalımına giriyorum..
Yok mu bunun bir çaresi
Dökülmenin azaldığını söylemiştin yine mi arttı :( Saç diplerin ne durumda yeni saç çıkışları varsa dökülmeyi o kadar dert etme. Tedaviyi de sakın bırakma. Biliyorsun sonucu görmek biraz zaman alıyor. Keşke resimlerini görme şansım olsa

Bu arada losyonumda kullandığım elseve arginin yerine bu kez "tresan kayın ağacı özlü saç toniği" kullandım. Çok beğendim. Saça güzel bir hacim veriyor arkadaşlar

benimde saçlarım dökülüyor. Ne yazık ki birde ince telliler şaka gibi :( Artık bu mikro kaynağı falan düşünmeye başlamıştım ki aktar bana bir karışım yaptı verdi şimdi onu kullanıyorum. 1 ay oldu başlayalı biraz daha dökülmesi azaldı gibi saçımın sankki..

benimde saçlarım dökülüyor. Ne yazık ki birde ince telliler şaka gibi :KK43: Artık bu mikro kaynağı falan düşünmeye başlamıştım ki aktar bana bir karışım yaptı verdi şimdi onu kullanıyorum. 1 ay oldu başlayalı biraz daha dökülmesi azaldı gibi saçımın sankki..

Karisimin icerigi hakkinda bilgi verir misiniz

Dökülmenin azaldığını söylemiştin yine mi arttı :KK43: Saç diplerin ne durumda yeni saç çıkışları varsa dökülmeyi o kadar dert etme. Tedaviyi de sakın bırakma. Biliyorsun sonucu görmek biraz zaman alıyor. Keşke resimlerini görme şansım olsa
Teacher merhaba
Tam azaldı diyorum sabaha hüsran resmen:(
Dozu artırarak yeniden başladım. Kullanmayı bırakmayı düşünmüyorum, çünkü başka yolum yok. Bir sonraki karışımı onunla hazırlayayım..losyon etkenleri çözmek için uygun mu acaba???
Senin saçların nasıl kapandımı açıklıklar ??
Sabah saçımı yıkadıktan sonra losyonu kullanınca sanki açıklık azalmış gibi hissediyorum..
Ama dökülme devam edince resmen çöküntü yaşıyorum...
Bu arada eşimde karışımdan kullanıyor ve onda sonuç tek kelimeyle harika.. O daha önce hiç tedavi kullanmadı , belki onun etkisidir bilmiyorum... Ama şakak ve tepe bölgesi resmen yeni çıkan ve siyah!!! Kıllarla dolu. ( o her haliyle takmıyor belki onun etkisidir),
Ilgin için tekrar teşekkürler bu duygu sadece içinde yaşandığında insanı daha da yıpratıyor...

Teacher merhaba
Tam azaldı diyorum sabaha hüsran resmen:KK43:
Dozu artırarak yeniden başladım. Kullanmayı bırakmayı düşünmüyorum, çünkü başka yolum yok. Bir sonraki karışımı onunla hazırlayayım..losyon etkenleri çözmek için uygun mu acaba???
Senin saçların nasıl kapandımı açıklıklar ??
Sabah saçımı yıkadıktan sonra losyonu kullanınca sanki açıklık azalmış gibi hissediyorum..
Ama dökülme devam edince resmen çöküntü yaşıyorum...
Bu arada eşimde karışımdan kullanıyor ve onda sonuç tek kelimeyle harika.. O daha önce hiç tedavi kullanmadı , belki onun etkisidir bilmiyorum... Ama şakak ve tepe bölgesi resmen yeni çıkan ve siyah!!! Kıllarla dolu. ( o her haliyle takmıyor belki onun etkisidir),
Ilgin için tekrar teşekkürler bu duygu sadece içinde yaşandığında insanı daha da yıpratıyor...
Kesinlikle haklısın içinde yaşamak daha zor. Benzer durumda olan birileriyle paylaşmak iyi geliyor. İletişimi kesmeyelim. Birbimize destek olalım.
Tresan etkenleri gayet güzel çözüyor. Bi de saça güzel bir dolgunluk veriyor etkensiz haliyle bile. Tepe kısmımda epey ilerleme kaydettim.Ama verteks kapanmadı henüz. Çok stresli bir yaz geçirdim. Biraz da ona bağlıyorum. Malum saçı olumlu ya da olumsuz etkileyen herşey aylar sonra sonuç veriyor.
Eşinin adına sevindim. İnanıyorum ki sen de güzel sonuçlar alacaksın. Herkesin metabolizması farklı bazıları daha erken sonuç alabiliyor. Bi de en son dökülenler en önce geliyor. Eşinin dökülme hikayesi sana göre daha yeni olabilir diye düşünüyorum. Benim de abim kullanıyor onda saç çıkışı fazla değil ama dökülmesi kesildi. İzin verirsen eşinle ilgili gelişmeleri diğer sitedeki arkadaşlarla paylaşmak isterim. Olumlu haberler oradaki arkadaşlar için de motivasyon oluyor. Ne kadar süre kullandı eşin ve ek bir tedavi uyguluyor mu?Sadece losyon mu?

bende bu yöntemi denemek istiyorum gercekten faydasını gören varmı sac için denemediğim birsey kalmadı artık. bide yan etkisi falan varmı ilaç içerikli oldugu için biraz düşündürüyo insanı. karanfil kürünü 1 seneye yakın yaptım dökülmeyi durduruyo ama yeni sac falan cıkarmadı bende

Kesinlikle haklısın içinde yaşamak daha zor. Benzer durumda olan birileriyle paylaşmak iyi geliyor. İletişimi kesmeyelim. Birbimize destek olalım.
Tresan etkenleri gayet güzel çözüyor. Bi de saça güzel bir dolgunluk veriyor etkensiz haliyle bile. Tepe kısmımda epey ilerleme kaydettim.Ama verteks kapanmadı henüz. Çok stresli bir yaz geçirdim. Biraz da ona bağlıyorum. Malum saçı olumlu ya da olumsuz etkileyen herşey aylar sonra sonuç veriyor.
Eşinin adına sevindim. İnanıyorum ki sen de güzel sonuçlar alacaksın. Herkesin metabolizması farklı bazıları daha erken sonuç alabiliyor. Bi de en son dökülenler en önce geliyor. Eşinin dökülme hikayesi sana göre daha yeni olabilir diye düşünüyorum. Benim de abim kullanıyor onda saç çıkışı fazla değil ama dökülmesi kesildi. İzin verirsen eşinle ilgili gelişmeleri diğer sitedeki arkadaşlarla paylaşmak isterim. Olumlu haberler oradaki arkadaşlar için de motivasyon oluyor. Ne kadar süre kullandı eşin ve ek bir tedavi uyguluyor mu?Sadece losyon mu?
Diğer siteye yazdım bile. Foto çekme şansım olsa çok daha iyi olacak tı ama, o çok takmıyor zaten.. Eşim arada akşamları rogainfoam kullanıyor. Onun dışında sadece losyon, başka bişey kullanmıyor...
Onun saç dökülme süresi benden çok daha uzun ama onun stresi yok. Sanırım hızlı cevap sebebi de bu.
Şuan bendemi dökülme zaten erkek tipi dökülmeden ziyade genel diffüz dökülme tarzında.
Sanırım stres( saç dökülmesini takıntı düzeyinde takıyorum artık) genel dökülmeye sebep oluyor

Back