• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
peki bunu uygulamayı bırakınca tekrar dökülüyor mu saçlar minoxilde olduğu gibi?
Ben birakmadigim için bilmiyorum.bu konuda baskasindan da boyle bisey duymadim.ama akil yürütecek olursak;eğer dökülme androjen kaynakliysa androjenleri serbest birakinca yine döker diye düşünüyorum.biliyorsunuz losyonun en önemli özelliği antiandrojen etkenler tasimasi.
Benim planim su,saclarim istediğim duruma gelince kullanma sikliğini azalticam

bu doğum kontrol hapını şampuana katıp kullanan bir kız tanıyorum saçları o kadar güzel ki ve önlerden yeni saçları çıkmış onun kullandığı microgynon ben de şampuana katıp kullanmıştım saçımı fena döktü ilk yıkamada sonra cesaret edemedim.
Herkese iyi gelmeye bilir ama bu etkiyi bir yikamada yapacak kadar güçlü bir etken değil bu.hele de iki dakika icinde sactan durulanan sampuanin icindeyken.başka bir nedenle dökülmüş olabilir saciniz.

merhaba,ben bişey soracam.bu doğum kontrol hapını illaki bir losyonun içinemi katmak lazım?mesela suyun içinde eritip saça sürülse olmuyomu?

Sevgili teacher
Tedavi başlayalı bugün 20 gün olmuş..
Henüz bir değişiklik görmüyorum.. Dökülme azalsa inanılmaz mutlu olacağım...
Acaba henüz erken mi bişeyler beklemek için???

Sevgili teacher
Tedavi başlayalı bugün 20 gün olmuş..
Henüz bir değişiklik görmüyorum.. Dökülme azalsa inanılmaz mutlu olacağım...
Acaba henüz erken mi bişeyler beklemek için???
Sevgili peri,
Merakla iyi haberlerini beklerken bunu duyduğuma üzüldüm. 20 gün içinde dokulmeyi tamamen durdurmasa bile azaltmaliydi diye dusunuyorum. Senin dökülme nedenin tespit edilebilmiş miydi?
Bi de losyona hangi oranlarda karisim yaptin ?

Sevgili peri,
Merakla iyi haberlerini beklerken bunu duyduğuma üzüldüm. 20 gün içinde dokulmeyi tamamen durdurmasa bile azaltmaliydi diye dusunuyorum. Senin dökülme nedenin tespit edilebilmiş miydi?
Bi de losyona hangi oranlarda karisim yaptin ?
tekrar merhaba;
bende en azından dökülme azalır diye bekliyordum. başlangıçta sanki azalır gib oldu sonra tekrar aynı artık cidden yoruldum.
dökülme nedenim erkek tipi dökülme. altta başka neden yok. denemediğim tedavi yöntemi kalmadı . aklına gelebilecek herşey....
1 kutu elseve 2 kutu yasmin, 2 kutu aldoctone karıştırdım.
dikkatimi çeken herkes losyon sonrası yağlanmanın hemen durduğu. bende yağlanma da devam ediyor gariptir. acaba içine allerset ve endol de mi eklesem bilemedim:(

tekrar merhaba;
bende en azından dökülme azalır diye bekliyordum. başlangıçta sanki azalır gib oldu sonra tekrar aynı artık cidden yoruldum.
dökülme nedenim erkek tipi dökülme. altta başka neden yok. denemediğim tedavi yöntemi kalmadı . aklına gelebilecek herşey....
dikkatimi çeken herkes losyon sonrası yağlanmanın hemen durduğu. bende yağlanma da devam ediyor gariptir. acaba içine allerset ve endol de mi eklesem bilemedim:KK43:
20 günde büyük bir etki beklemeniz hata olmuş birde orjinal losyon tarifinde diane35 var siz yasmin ile yapmışsınız etkenler benzer olsada molekül büyüklüğü nedeniyle emilimde sorun olabilir bence. Birde sacimindoktoru.com sitesinde hep bahsediliyor saçlar revize olduğu için ilk etapta ya da sonra yenilenme nedeniyle dökülmeler olabiliyor. Üyeler hep belirtmiş ama genel durum hep ileri gitmiş siz devam edin 20 günde aldığımız kaşlar zor çıkıyor :)

20 günde büyük bir etki beklemeniz hata olmuş birde orjinal losyon tarifinde diane35 var siz yasmin ile yapmışsınız etkenler benzer olsada molekül büyüklüğü nedeniyle emilimde sorun olabilir bence. Birde sacimindoktoru.com sitesinde hep bahsediliyor saçlar revize olduğu için ilk etapta ya da sonra yenilenme nedeniyle dökülmeler olabiliyor. Üyeler hep belirtmiş ama genel durum hep ileri gitmiş siz devam edin 20 günde aldığımız kaşlar zor çıkıyor :)
Sevgili simahi ,sen yazınca tekrar baktım haklısın yasmin ve diane muadil değil. Teşekkür ederim uyarıniçin
Saç dökülmesi az da olsa azalsa hayattan zevk almaya başlayacam. Ama olmuyor:(
Sen alletset damla ve endol tb hakkında ne düşünüyorsun ..
Senin bu tedavi ile saçların fayda gördü sanırım değil mi.

tekrar merhaba;
dikkatimi çeken herkes losyon sonrası yağlanmanın hemen durduğu. bende yağlanma da devam ediyor gariptir. acaba içine allerset ve endol de mi eklesem bilemedim:KK43:
Simahiye katılıyorum. Biraz daha sabret bence. allerset katabilirsin ama endolü şimdilik ertele istersen. O henüz deneme aşamasında
Bu arada dermaroller kullanıyor musun? Ben ondan da iyi sonuçlar aldım.Ayrıca beslenmene de yeşil çay ve kabak çekirdeği eklemeni öneririm

Simahiye katılıyorum. Biraz daha sabret bence. allerset katabilirsin ama endolü şimdilik ertele istersen. O henüz deneme aşamasında
Bu arada dermaroller kullanıyor musun? Ben ondan da iyi sonuçlar aldım.Ayrıca beslenmene de yeşil çay ve kabak çekirdeği eklemeni öneririm
Dermaroller uzun süredir kullanıyorum. Bu sıralar aksattım (aslında yoruldum)...
Simahinin uyarısı ile losyonu dün yeniden yaptım.. Bu arada stres için sarı kantaron tb ekledim...
Az azalsa dökülme onada mutlu olacağım.
Bayram geldi ama bana değil :((

Merhaba teacher1, umarım vakit ayırıp sorularıma yanıt verebilirsin :)

Boya ve stres kaynaklı dökülmem var boyamayı bıraktım stresi de büyük ölçüde çıkardım hayatımdan ama dökülmem hala aynı, 21 yaşındayım ve bu genç yaşta bu durum canımı çok sıkıyor.
Tepe bölgem ve onların sağ-sol tarafında saç çizgisinde az da olsa bi açılma mevcut ama abartılacak kadar değil, aynaya baktıgımda şakaklarımda da bi seyrelme görüyorum ve hala saçlarım dökülüyor.
Erkek tipi saç dökülmesi yaşadıgımı zannetmiyorum ama verdiğin losyonu kullansam bende de işe yarar mı ? Hiç değilse bir tahmin yürütmeni rica ediyorum çünkü bu durum çok canımı sıkıyor.. Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba teacher1, umarım vakit ayırıp sorularıma yanıt verebilirsin :)

Boya ve stres kaynaklı dökülmem var boyamayı bıraktım stresi de büyük ölçüde çıkardım hayatımdan ama dökülmem hala aynı, 21 yaşındayım ve bu genç yaşta bu durum canımı çok sıkıyor.
Tepe bölgem ve onların sağ-sol tarafında saç çizgisinde az da olsa bi açılma mevcut ama abartılacak kadar değil, aynaya baktıgımda şakaklarımda da bi seyrelme görüyorum ve hala saçlarım dökülüyor.
Erkek tipi saç dökülmesi yaşadıgımı zannetmiyorum ama verdiğin losyonu kullansam bende de işe yarar mı ? Hiç değilse bir tahmin yürütmeni rica ediyorum çünkü bu durum çok canımı sıkıyor.. Şimdiden teşekkürler :)
Çok gençsin. Saçların düzelecektir. Ama dökülmenin kaynağından emin olmalısın önce. Boya ve strestense sabırlı ol. Onlar geçti diye saçların birden eski haline dönmez. Saçlarındaki iyileşmeyi fark etmen aylar sürer. Herhangi bir vitamin ya da mineral eksikliğine bağlı ise bunu da tespit etmelisin. Tedavi planını buna göre konuşuruz. Şu anki dökülme mevsimsel de olabilir. Losyon erkek tipi dökülmede etkili. Sana faydası olur mu denemeden söylemek zor. Saçların yağlıysa iyi gelebilir çünkü yağlanmayı azaltıyor. Saç derin sağlıklı olursa saçların da büyük ölçüde sağlıklı olur.
Losyonun bir zararı olmaz en azından, deneyebilirsin

Dermaroller uzun süredir kullanıyorum. Bu sıralar aksattım (aslında yoruldum)...
Simahinin uyarısı ile losyonu dün yeniden yaptım.. Bu arada stres için sarı kantaron tb ekledim...
Az azalsa dökülme onada mutlu olacağım.
Bayram geldi ama bana değil :KK43:(
Sevgili Peri,
Tedavin nasıl gidiyor merak ettim.

Losyonu yaptıktan sonra süzmek gerekiyor mu ben 1 gün beklettim ve süzdüm. Bu arada erkek tipi dökülmem var inş. faydalı olur. Bundan önce çam, sarımsak, ısırgan tohumu ve buğday yağı kullandım pek faydası olmadı tüy gibi saçlar çıktı.

Losyonu yaptıktan sonra süzmek gerekiyor mu ben 1 gün beklettim ve süzdüm. Bu arada erkek tipi dökülmem var inş. faydalı olur. Bundan önce çam, sarımsak, ısırgan tohumu ve buğday yağı kullandım pek faydası olmadı tüy gibi saçlar çıktı.

Süzmek şart değil. Sacta tortu birakiyorsa süzülebilir. Ben hic suzmedim. Simdi oranları arttiricam süzmek gerekebilir
Sarimsakli isirganli bakimlara da devam edin ben öyle yapıyorum.tedaviyi hizlandirir diye umuyorum.

Back