• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Topikal kullanımda emilen oran çok az ve bir miktar sisteme karışsa da oral kullanım etkisi yapmaz. Ama yine de etkisi bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir ya da sizin bünyeniz bu etkene duyarlılık gösterebilir ihtimalini aklınızın bi köşesinde bulundurup kullanıp kullanmamaya kendiniz karar verin.
Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç bir yan etki görmedim
Teşekkür ederim..Bugün başlayacağım. .kaç fıs yapıyorsunuz ve her bölgeye mi yapıyorsunuz?

merhaba,bende de erek tipi saç dökülmesi vardı.sadece şampuanıma doğum kontrol hapı katarak ve bitkisel yağlar kullanarak geçen sene dökülmeyi durdurdum. fakat son iki aydır tekrar dökülmeye başladı ve yarı yarıya saçım azaldı.bu losyonu bende kullanmaya karar verdim.umarım etkili olur.

Teşekkür ederim..Bugün başlayacağım. .kaç fıs yapıyorsunuz ve her bölgeye mi yapıyorsunuz?

Sorunlu bölgelerin tümü ıslanıncaya kadar sıkıyorum. Saymadım açıkçası. Etken maddeler biz kadınların metabolizmasıyla barışık o nedenle cesur davranıyorum. 20 fısı buluyordur

merhaba,bende de erek tipi saç dökülmesi vardı.sadece şampuanıma doğum kontrol hapı katarak ve bitkisel yağlar kullanarak geçen sene dökülmeyi durdurdum. fakat son iki aydır tekrar dökülmeye başladı ve yarı yarıya saçım azaldı.bu losyonu bende kullanmaya karar verdim.umarım etkili olur.

Elbette etkili olur. Düşünsenize saçta birkaç dakika kalan şampuanda bile etki gördüyseniz losyona kattığınızda çok daha iyi olur etkisi

Elbette etkili olur. Düşünsenize saçta birkaç dakika kalan şampuanda bile etki gördüyseniz losyona kattığınızda çok daha iyi olur etkisi
merhaba ben losyona kattığınız aldacton ile ilgili bişey soracaktım.ilacın yan etkilerinde saç kaybı olursa doktorunuzla görüşünüz diyodu.onun için çekiniyorum onu katmaya.gerçi bukadar kişi kullanıyor,bir sıkıntı olmamış.siz yan etkilerini okudunuzmu merak ettim.

merhaba ben losyona kattığınız aldacton ile ilgili bişey soracaktım.ilacın yan etkilerinde saç kaybı olursa doktorunuzla görüşünüz diyodu.onun için çekiniyorum onu katmaya.gerçi bukadar kişi kullanıyor,bir sıkıntı olmamış.siz yan etkilerini okudunuzmu merak ettim.

Aldactonun etken maddedesi olan spironolakton hirşutizm ve saç dökülmesi tedavisinde kullanılan bir madde. Bununla ilgili bilimsel çalışmalar var araştırırsanız nette bulabilirsiniz. Söylediğiniz yan etki çok küçük bir ihtimal ve küçük de olsa ilaç firması bunu prospektüsde belirtmek zorunda. Yani çekinecek bir durum yok.

Aldactonun etken maddedesi olan spironolakton hirşutizm ve saç dökülmesi tedavisinde kullanılan bir madde. Bununla ilgili bilimsel çalışmalar var araştırırsanız nette bulabilirsiniz. Söylediğiniz yan etki çok küçük bir ihtimal ve küçük de olsa ilaç firması bunu prospektüsde belirtmek zorunda. Yani çekinecek bir durum yok.

aslına bakarsanız bu forumu okuduktan sonra hırsutizm rahatsızlığıyla yıllarca uğraştığımı farkediyorum bir kadın doğuma gittim. bir cildiyeye de hiçbir dr. çıkıpta sen hırsutizm sin demedi yada tedavin budur demedi. diane 35 le androcur içerekde kullandım. geçen hafta yaptırdığım tahlilerim de bir bozukluk olsaydı yeniden içmeyede başlıyacaktım ama tahliler normal çıktı. hatırladığım kadar eskiden bu androcur ilacı yurd dışından getirtiyorduk. sigarada kullanmama bağlı olarak yan etkili bir ilaç olduğunu hatırlıyorum...

şimdilerde losyon için androcuru 100 mg. losyona 5 adet atsakda yanında bir kutuda diane atsak olaz mı ? bide tabiki aldactone katarım ?

hep aklımda losyonu geliştirmelimiyim var. günlük dökülme şu ara 25 tel filan ki buda durdu gibi bişey ama <yeni saç çıkışı ve ince telleri kuvvetlendirmek adına> ne yapmak lazıım ?

aslına bakarsanız bu forumu okuduktan sonra hırsutizm rahatsızlığıyla yıllarca uğraştığımı farkediyorum bir kadın doğuma gittim. bir cildiyeye de hiçbir dr. çıkıpta sen hırsutizm sin demedi yada tedavin budur demedi. diane 35 le androcur içerekde kullandım. geçen hafta yaptırdığım tahlilerim de bir bozukluk olsaydı yeniden içmeyede başlıyacaktım ama tahliler normal çıktı. hatırladığım kadar eskiden bu androcur ilacı yurd dışından getirtiyorduk. sigarada kullanmama bağlı olarak yan etkili bir ilaç olduğunu hatırlıyorum...

şimdilerde losyon için androcuru 100 mg. losyona 5 adet atsakda yanında bir kutuda diane atsak olaz mı ? bide tabiki aldactone katarım ?

hep aklımda losyonu geliştirmelimiyim var. günlük dökülme şu ara 25 tel filan ki buda durdu gibi bişey ama <yeni saç çıkışı ve ince telleri kuvvetlendirmek adına> ne yapmak lazıım ?

Ben de sigara kullanıyorum. O yüzden ilaçları oral kullanamıyorum . 100 ml losyona 1paket Diane ve 20 adet androcur ekledim son iki losyonu böyle yaptım. Aldacton koymadim

Ben de sigara kullanıyorum. O yüzden ilaçları oral kullanamıyorum . 100 ml losyona 1paket Diane ve 20 adet androcur ekledim son iki losyonu böyle yaptım. Aldacton koymadim

anladım ben losyonumun içine 1 kutu aldacton katıyorum bunun için 10 tane 50 mg.lık androcur yetmez mi ?

birde geçenlerde losyonlar indirime girmişti bayağı fazla açılaraktan evde losyon stoğu yaptım bir süre sonra androcur u alayım en iyisi şimdilik sadece tresan tonik aldım onu değiştirbildim bakalım nasıl olucak.

bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama eşim çok kötü koktuğunu söylüyor. bana bunu bırak başka bişey bul diyor. yaklaşık 10 yıldır dökülmem var. minoxidil kullandım önceleri. başta iyiydi ama sonraları etkisi azldı. napıcam bilmiyorum. saç derilerim görünüyor. bundan umutluydum ama bunuda bırakmak zorunda kalıyorum. adam bana yaklaşmıyor kokudan.defalarca yıkadığım haldde geçmiyor. içine işliyor herhalde. üffff

bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama eşim çok kötü koktuğunu söylüyor. bana bunu bırak başka bişey bul diyor. yaklaşık 10 yıldır dökülmem var. minoxidil kullandım önceleri. başta iyiydi ama sonraları etkisi azldı. napıcam bilmiyorum. saç derilerim görünüyor. bundan umutluydum ama bunuda bırakmak zorunda kalıyorum. adam bana yaklaşmıyor kokudan.defalarca yıkadığım haldde geçmiyor. içine işliyor herhalde. üffff
Acaba sıcak bir yerde mi saklıyorsun?Yeniden yap ve buzdolabında sakla.Dışarıda durunca belli bir süre sonra çok kötü kokuyor gerçekten.Kötü koku oluşunca işe de yarayacağını sanmıyorum.Bir de saçıma bant takıyorum.Kokuyu kamufle ediyor.

banyoda duruuyor orada uyguluyorum saçıma. ama ilk sıralar bukadar kokmuyordu. dediğin gibi , ev kaloriferli. devamlı sıcak. ondan olmuş olabilir. birde dolapta saklamayı denicem. teşekkürler.

Aynı dert bende de var :) benim de eşim çok rahatsız oldu kokusundan. İdrar gibi kokuyor diyor. :) Ben de çok fayda görmüştüm ama ara verdim bu yüzden.

bende bu karışımı uygulamak istiyorum yalnız sormak istediklerim var cnm.
ben pkos dolayısı ile diane 35 kullandım. bıraktıktan sonra yüzümdeki kılcal damarların belirginleştiğini farkettim .
daine 35 losyonuma katsam etken maddeler cildime geldiğinde damarları açıp kıllcal damarları belirginleştirir mi ?

yuz kızmarsı vb sorunlar gözlemlediniz mı kızlar ?

bende bu karışımı uygulamak istiyorum yalnız sormak istediklerim var cnm.
ben pkos dolayısı ile diane 35 kullandım. bıraktıktan sonra yüzümdeki kılcal damarların belirginleştiğini farkettim .
daine 35 losyonuma katsam etken maddeler cildime geldiğinde damarları açıp kıllcal damarları belirginleştirir mi ?

yuz kızmarsı vb sorunlar gözlemlediniz mı kızlar ?

aksine cilde iyi geldiği yönünde kullanıcı geri bildirimleri var. bence korkusuzca kulanın hata sadece sivilceler ve sıkılaşma için bile benzer losyonlar hazırlanıyor ...

sacımındoktoru ndan okuyup araştırın :)

banyoda duruuyor orada uyguluyorum saçıma. ama ilk sıralar bukadar kokmuyordu. dediğin gibi , ev kaloriferli. devamlı sıcak. ondan olmuş olabilir. birde dolapta saklamayı denicem. teşekkürler.

Aynı dert bende de var :) benim de eşim çok rahatsız oldu kokusundan. İdrar gibi kokuyor diyor. :) Ben de çok fayda görmüştüm ama ara verdim bu yüzden.

merhabalar eğer losyondan vazgeçmek istemiyorsanız aynı losyonu tresan saç toniği ilede hazırlayabilirsiniz kokusu elsevden daha güzel parfüm gibii denemekde fayda var.

birde garnier in

Aktif Saf & Temiz Sivilce Karşıtı Matlaştırıcı Tonik de kulanılıyor fakat ben bunu hiç denemedim.

aksine cilde iyi geldiği yönünde kullanıcı geri bildirimleri var. bence korkusuzca kulanın hata sadece sivilceler ve sıkılaşma için bile benzer losyonlar hazırlanıyor ...

sacımındoktoru ndan okuyup araştırın :)

spreyin içine sadece yasmin atsak kullansak olur mu ?

spreyin içine sadece yasmin atsak kullansak olur mu ?

daha önce bu konuşulmuştu tıbbi olarak size içeriğini anlatacak bilgim yok dr. veya ne bileyim kimyager değilim ben sadece kulanıcı yorumlarına ve memnuniyetine bakarak losyona başladım ve memnunum daha önceki yıllarda bende diane 35 i içerek kullanmıştım . sadece benim bildiğim diane 35 in içeriği diğer aynı işlevli haplardan farklı ve bize gerekli olan o meddeler diye biliyorum ...
çokde emin olmamakla birlikde diane 35 de bize lazım olan Etinilestradiol içeriyor olması .... yinede ilede diane 35 kulanmak istemiyorum diye düşünüyor iseniz divina da kullananlar mevcut fakat ben denemedim bilemiyorum

losyon içeriği kişinin terciğine göre değişkenlik gösteriyor özelikle yeni saç çıkışı elde etmek için Aldactone ilacını 5 kutuya kadar losyana katan var geri dönüşümleri ise menunluk verici görünüyor...

sagol cnm haklısın bende bu losyoslunu hepsinden yarım yarım koyarak hazırladım .
Bugun yarın kullanmayı dusunuyorum .
tortu olmasın diye 3-4 kez sürdüm .

yalnız bu sıkma olayını anlamadım .dükülen yere 10 fıs mı yapcagız o zaman 2-3 kullanımda biter.
benim her yerden dokuldu :(((((((((((((

sagol cnm haklısın bende bu losyoslunu hepsinden yarım yarım koyarak hazırladım .
Bugun yarın kullanmayı dusunuyorum .
tortu olmasın diye 3-4 kez sürdüm .

yalnız bu sıkma olayını anlamadım .dükülen yere 10 fıs mı yapcagız o zaman 2-3 kullanımda biter.
benim her yerden dokuldu :KK43:((((((((((((

saçlarınızı ayırın losyon mümkün olduğunca saç derinize gelsin o şekilde püskürtme yapın ben bir seferde 20. 25 fıslatma yapıyorum daha çok başımın ön,üst ve verteks bölgeline gelicek şekilde fıslatıyorum. emilim sayesinde diğer fıslatamadığım yerlerdede etki ediyor herhalde diye düşünüyorum ayrıca ben etki azalması olmasın diyerekden losyonu süzmüyorum son olarak evet losyon çabuk bitiyor diyebiliriz ben ortalama ayda 3 tane 100 gr. losyonu bitiriyorum bağzen 4 üde buluyor...

Back