Minoxil deneyimim şöyle aslında dökülen saçlar geri geldimi bilemedim önceleri çok aşırı dökülüyordu, zaten dökülüyor birde minoxidil tamamen psikolojim bozuldu, ve tansiyonumu aşırı düşürdü ben devam edemedim, sonra PRP yaptırmaya karar verdim, bana iyi gelen ve gerçekten çok fayda eden PRP oldu 6 ay boyunca ayda 1 defa özel iğne başlığı ile yapıldı, içerisine birde vitamin kokteyli yapıldı.
2024 3 defa tekrarlattım PRP şimdi hiçbirşey yapmıyorum yine dökülmelerim var, aşırı değil, açılma hissettiğim an tekrar PRP yaptırırım, bana çok maliyetli geliyor burada çok pahalı PRP o yüzden sürekli yaptırmadım.
2023 deki 6x defa bana çok fayda etdi bütün doğum kontrol hapı hormon hapı minoxidil herşeyi bıraktım ve şimdi böyle iyi gidiyor, hamdolsun böyle kalsın inşaAllah
Allah kolaylık versin
2024 3 defa tekrarlattım PRP şimdi hiçbirşey yapmıyorum yine dökülmelerim var, aşırı değil, açılma hissettiğim an tekrar PRP yaptırırım, bana çok maliyetli geliyor burada çok pahalı PRP o yüzden sürekli yaptırmadım.
2023 deki 6x defa bana çok fayda etdi bütün doğum kontrol hapı hormon hapı minoxidil herşeyi bıraktım ve şimdi böyle iyi gidiyor, hamdolsun böyle kalsın inşaAllah

Allah kolaylık versin