Aslında ben zekiyim diye anladım.Çok açık oldu demi
Sağol kuzumİlk kez duyuyorum .Rabbim yardimcin olsun kuzum inşallah artık iyi ol şifa versin rabbim
Kendime yüz vermeye gelmiyor bazen saçma sapan işler yaparken buluyorum kendimi...Ahahha banlanmada banlatmada her türlü dr bidaha sakın gitme
Onu zaten biliyorum ne şüpheAslında ben zekiyim diye anladım.
Takiliyorum canım yaOnu zaten biliyorum ne şüphe
İnşallah kuzum insallah çok cektin artık rahat et biyaSağol kuzumBağirsakla ilgili bir durum canım,can sıkıcı çok. Kurtuluşum yakın inşallah
Gerçekten çok çektim, demek ki güçlü kadınmışım diyorumİnşallah kuzum insallah çok cektin artık rahat et biya
Tabisi, Kimin ahretliği buu bu benim ahretliğimmGerçekten çok çektim, demek ki güçlü kadınmışım diyorumGeçen kuzenim ,bir diğer kuzenim için şey dedi mesela,ben yoğun bakımdayken herkes çok korkmuş,o da şey demiş,bizim kız öyle kolay pes etmez,iyi olacak demiş ♥❤
Doğru demiş bak güçlüsün tabi çok şükür bunuda atlatacaksin. Rabbim sifanida verecekGerçekten çok çektim, demek ki güçlü kadınmışım diyorumGeçen kuzenim ,bir diğer kuzenim için şey dedi mesela,ben yoğun bakımdayken herkes çok korkmuş,o da şey demiş,bizim kız öyle kolay pes etmez,iyi olacak demiş ♥❤
Bu senin ahretliğiiin,birazcık yaramazTabisi, Kimin ahretliği buu bu benim ahretliğimm
Her şey dua ,Allah dua eden herkesten razi olsunDoğru demiş bak güçlüsün tabi çok şükür bunuda atlatacaksin. Rabbim sifanida verecek
Bende pek normal sayılmam zatenBu senin ahretliğiiin,birazcık yaramazBitanecik ahretliğim
O yuzden seviyorum bu kadar cokBende pek normal sayılmam zaten
Ne güzel Selim' le tanisacaksin sen de...bir dönem bütün kızların aşkiymis...tabi roman kahramanı olunca o da ayrı bir dert
Gözlerin zehri şarap eder mi, alıp içsem beni sarhoş eder mi?O yuzden seviyorum bu kadar cok
Fark ettimGözlerin zehri şarap eder mi, alıp içsem beni sarhoş eder mi?
Bir hayale daldım uyan derler mi?
Beni böyle koyup gitme olur mu..
Serenat yaptım sana
Biliyor musun kendimi buluyorum selim de ve evet gerçekten sağlam kafa ile odaklanıp okunması gereken bir kitap.Ne güzel Selim' le tanisacaksin sen de...bir dönem bütün kızların aşkiymis...tabi roman kahramanı olunca o da ayrı bir dert
Canım çok güzel bir kitap... Mühendis gibi inşallah sen de kendini sorgulamaya başlamazsinBen çok etkilenmiştim çok uzun zaman önce okudum. Bu yaşlarda tekrar okumam lazım... Sabahattin Ali' yi bitirdin mi...onun üç romanı da çok güzeldir.
İyiki ben varım o zamanFark ettimBeyim olacak odun bir kere bile yapmadı biliyor musun ? Kuzuların bitanesiii
Tabii ki ,iyi ki varsınİyiki ben varım o zaman