Duymuyor mu 3 tane koymuşsunEfendim ?
Biri yedekDuymuyor mu 3 tane koymuşsun
Bana virsene benimkiler sorunlu geneBiri yedek
Benim sol duymuyor pek. Kulak zarım yırtık. Ama idare ediyorum . Vereyim ,ne demek ? Kaç tane lazım ?Bana virsene benimkiler sorunlu gene
Sende demi problem var benim zar sağlam sürekli sıvı var her gittiğim doktor sakız cigne diyor 7 yaşımdan beri recetem sakızBenim sol duymuyor pek. Kulak zarım yırtık. Ama idare ediyorum . Vereyim ,ne demek ? Kaç tane lazım ?
Var evet ,uyumak isteyince ise yariyor. Sağ kulak ustune yatarsam solla duymuyorumSende demi problem var benim zar sağlam sürekli sıvı var her gittiğim doktor sakız cigne diyor 7 yaşımdan beri recetem sakız
Çare olmiyor ki çenem ağrıyor yine geçmiyor :/ geçmiş olsun bilmiyordum canım ya pek i önceden mi vardı bu rahatsızlıklar zamanı mi olduVar evet ,uyumak isteyince ise yariyor. Sağ kulak ustune yatarsam solla duymuyorumSana da geçmiş olsun çaren kolay bari
Demek ki benden erken yazmamışsın canım ne yapalım hızlı olduğum için beni suçlayamazsınDüşün kategori açıldı en geç 2. Dakikada yazmissimdir yani ilk dakika da yazmış olabilirim elmalı kurabiye yi almış götürmüşKukrim
İşte saniyesine yazanları düşünmek lazım çok yavaşsınız.Düşün kategori açıldı en geç 2. Dakikada yazmissimdir yani ilk dakika da yazmış olabilirim elmalı kurabiye yi almış götürmüşKukrim
Elimde kanıt bile var bunu yapacaklarını bildiğim için ekran görüntüsü almıştımDemek ki benden erken yazmamışsın canım ne yapalım hızlı olduğum için beni suçlayamazsın
Valla iyi ki düşünmüşsünElimde kanıt bile var bunu yapacaklarını bildiğim için ekran görüntüsü almıştım
Önemli tarif konu sen olunca garantiye aldımValla iyi ki düşünmüşsün
Çok eskiden beri var,çok sorun olmuyor ya,buna da şükür:)Çare olmiyor ki çenem ağrıyor yine geçmiyor :/ geçmiş olsun bilmiyordum canım ya pek i önceden mi vardı bu rahatsızlıklar zamanı mi oldu
Hızlı GonzalesDemek ki benden erken yazmamışsın canım ne yapalım hızlı olduğum için beni suçlayamazsın
Aklını da çok seviyorumÖnemli tarif konu sen olunca garantiye aldım
Zeki arkadaşım benim seni boşuna sevmiyorumÖnemli tarif konu sen olunca garantiye aldım
Ben senin her şeyini seviyorumAklını da çok seviyorum
Nasıl oldu bende anlamadım spontene geliştiHızlı Gonzales
CanımsınZeki arkadaşım benim seni boşuna sevmiyorum