- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.314
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canem.Günaydın
.bakmayın emojiye gözüm yarı uykuda ,
Geçmiş olsun canımAğzının içinde, üst damağın ortasında elimle bakamadım. Yarın doktora göstereceğiz.
Sağol canım
Bi de beni görsünler diyosuunnnBende erken yapacagim
Nankör bunlar yaaaGunaydin canem.
Esimin kurabiye diye israrlarina dayanamadim yemeyecek olsamda..
Dedim yarismaya yapacaģim.
Iyi bari yarisma olmuş iyiki diyor
Valla bide diyorki.. ya misafir gelir ya yarişma olur yaparmisim..Nankör bunlar yaaa
Yok yaa acizane.. :) ben birsey yapacaksam yapip kurtulmam lazm beni tirtıklar durur o :))Bi de beni görsünler diyosuunnn
Zahmet kısmına katılıyorumElalis sen yikıp gectin yani en zahmetli olaniydi seninkide.. neyse olsun katilmak onemli sonuncuda olabilrim
Ama zahmetli gercekten. Eline saglik kismet bakalim. Sonuncu olmayacaģin kesin ama onu garantiledin hadi naz yapmaZahmet kısmına katılıyorum
Aslında hiç belli değil biliyor musun? Oy alır mıyım evet ama kazanan klasik bir kurabiye olacak bence
Sonuncu nevoş olacak bence
Sen de yap hadi merakla bekliyorumAma zahmetli gercekten. Eline saglik kismet bakalim. Sonuncu olmayacaģin kesin ama onu garantiledin hadi naz yapma
Tarif bekliyorum. Yoksa başlayacagim.Sen de yap hadi merakla bekliyorum
Sagol canımGeçmiş olsun canım
İyi eğlenceler canımKalktım bile istanbula gidicez canım ondan
Geçmiş olsun canim. Önemli bir şey yoktur inşallahAğzının içinde, üst damağın ortasında elimle bakamadım. Yarın doktora göstereceğiz.
Sağol canım
Endülüs opetteyim şu anİyi eğlenceler canım
Benim için de eğlen bugünEndülüs opetteyim şu an
Seni düşüneyim mutlu oldukçaBenim için de eğlen bugün