Sağol canım benim ,sınavımız büyük elbet bir gün geçecek:)Allah büyük,küçük her türlü bela ve hastalıktan korusun Inşallah basit bir şeydir, geçer gider . Mutlaka batırın hepiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim ,sınavımız büyük elbet bir gün geçecek:)Allah büyük,küçük her türlü bela ve hastalıktan korusun Inşallah basit bir şeydir, geçer gider . Mutlaka batırın hepiniz
Allah beterinden korusun güzelciğim ❤InşallahSağol canım benim ,sınavımız büyük elbet bir gün geçecek:)
Sağol canım benimAllah beterinden korusun güzelciğim ❤♥Inşallah
Sağol canım benim
Gaza mı geldin:)
EvetGaza mı geldin:)
Çok geçmiş olsun nevresteCanım dert bitmiyor ki kız kardeşime hepatit b bulaşmış nasıl oldu anlamadık.Kan ile bulaşırmış.Doktor hepimiizn tahlil yaptırmasını istedi.Benim de düşükmüş bir kaç ay önce yaptırdığım testlerde:)
Aşı yaptıracağız bize bulaşmasın diye:)
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun nevreste
Biz bayanların en hassas noktasıKurabiye için ölürüm bu ne biçim kategori ya
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah size geçmemiştirCanım dert bitmiyor ki kız kardeşime hepatit b bulaşmış nasıl oldu anlamadık.Kan ile bulaşırmış.Doktor hepimiizn tahlil yaptırmasını istedi.Benim de düşükmüş bir kaç ay önce yaptırdığım testlerde:)
Aşı yaptıracağız bize bulaşmasın diye:)
Elalis fasülye değil dimi
Sağol canım inşaallahÇok geçmiş olsun canım. İnşallah size geçmemiştir
Hayır değilElalis fasülye değil dimi
O zaman birinci belliHayır değil
İnşaallah değildir canım .Yine de baktırın içiniz rahat etsinBenim küçük oğlanın damağında da şişlik var. Kist falandır diye aklım çıkıyor. Pazartesi doktora gidecegiz
Bence belli olmaz kkyı biliyorsun:)O zaman birinci belli