Allah iyilik versin sana,maşallah hamarat güzellikİyiyim canım çok şükür bütün gün mutfaktaydım yeni oturdum:)
Sağol canım Pazartesi misafir var hazırlanıyorum ufak ufak:)Allah iyilik versin sana,maşallah hamarat güzellik
Ne şanslı misafirlerSağol canım Pazartesi misafir var hazırlanıyorum ufak ufak:)
Sağol canım benimNe şanslı misafirler
Bizden başka yine kimse yokSen de sağol canım
Sessiz durursak belki gittik sanıp gelirlerBizden başka yine kimse yok
Biz gelmesek giriş örümcek ağı tutacakBizden başka yine kimse yok
Biz de onları becerikli zannediyordukBiz gelmesek giriş örümcek ağı tutacak
Sohbet etmeye halleri yok,başka şeylere hiç yokturBiz de onları becerikli zannediyorduk
Küselim miSohbet etmeye halleri yok,başka şeylere hiç yoktur
Bence küselimKüselim mi
Senin sonuçlar ne zaman belli olacak:)Bence küselim
Pazartesi gidecegim ,umarim testlere devam edecekler. Rutin şeyler işte. Ameliyat öncesi kan,idrar,akciger grafisi gibi :)Senin sonuçlar ne zaman belli olacak:)
Hadi hayırlısı olsun canımPazartesi gidecegim ,umarim testlere devam edecekler. Rutin şeyler işte. Ameliyat öncesi kan,idrar,akciger grafisi gibi :)
Amin canim sagolHadi hayırlısı olsun canım
Ben de randevu almıştım ama misafir gelince iptal ettim:)Sonra gideceğim:)
Canım dert bitmiyor ki kız kardeşime hepatit b bulaşmış nasıl oldu anlamadık.Kan ile bulaşırmış.Doktor hepimiizn tahlil yaptırmasını istedi.Benim de düşükmüş bir kaç ay önce yaptırdığım testlerde:)Amin canim sagolInsallah önemli bir sey degildir,simdiden gecmis olsun❤♥
İhmal etme ama ,çok bulaşıcı diye biliyorum ben. Kardeşine de çok geçmiş olsun canım.Canım dert bitmiyor ki kız kardeşime hepatit b bulaşmış nasıl oldu anlamadık.Kan ile bulaşırmış.Doktor hepimiizn tahlil yaptırmasını istedi.Benim de düşükmüş bir kaç ay önce yaptırdığım testlerde:)
Aşı yaptıracağız bize bulaşmasın diye:)
İhmal etme ama ,çok bulaşıcı diye biliyorum ben. Kardeşine de çok geçmiş olsun canım.
Kan ile geçiyormuş canımİhmal etme ama ,çok bulaşıcı diye biliyorum ben. Kardeşine de çok geçmiş olsun canım.
Allah büyük,küçük her türlü bela ve hastalıktan korusunKan ile geçiyormuş canımBir yeri kanar dokunursak falan bulaşabilir.
İşte canım bir türlü sıra gelmedi.Hatta hepimizin yaptırması lazım tatilde artık çocuklara baktırırız.
Kız kardeşime de biyopsi yapmayı düşünüyorlar umarım büyük bir şey çıkmaz.