Parası neyse veririm ya yeter ki işimi görsünlerBüyüyünce de rüşvetle çalışıyolar
Bi pantolona tav oldu küçük hanım asistanlık için
Çok pahalıya patladı sormaParası neyse veririm ya yeter ki işimi görsünler
Bakıyorum Hiç bir masraftan kaçmamışın tarif için
Şimdi geldim,noluyor hemen bakayım
Canfeb napsın, her seferinde bahçede, 2 yaşında bebeyle :))Hava mava kalmadı ödüm yorgunluktan
Dış çekim zormuş
Hem ahretliğim benim başımın tacı
Canfeb napsın, her seferinde bahçede, 2 yaşında bebeyle :))
Helal sana işte benim ahretliğimHem ahretliğim benim başımın tacı
Kazenden oy aldığım gün tövbe ettim
Boşuna dememişler beddua döner dolaşır sahibini bulur diyeKazenden oy aldığım gün tövbe ettim
Boşuna değilmişBoşuna dememişler beddua döner dolaşır sahibini bulur diye
Eşimi çay içmeye mesireye gidelim deyip kandıracagım.Hava mava kalmadı ödüm yorgunluktan
Dış çekim zormuş
Eşimi çay içmeye mesireye gidelim deyip kandıracagım.
Dış çekim şart oldu
Bana de geldi kargocuua anlattım durumu kargo bana geldi ama isim yanlış geldi geçen sefer dedim yine aynı isimle gelmiş yine benim ismim değil yaniTenceresiz kaldim anne bana kargo geldi
Belki o isme gidecek olan kargo bana gelmiş olup yanlış numara olabilir 4 numara değilse inşallah yenidoğan dir kardesime veririmBana de geldi kargocuua anlattım durumu kargo bana geldi ama isim yanlış geldi geçen sefer dedim yine aynı isimle gelmiş yine benim ismim değil yani
Komşuya bıraktılar TC mi de verdim :)) inşallah numara doğrudur
Sıradaki planım daha fenaEşimi çay içmeye mesireye gidelim deyip kandıracagım.
Dış çekim şart oldu
Bana da geçen seferki isimle geldi,paketin üstündeki isim ve tel no benimdi numarasına baktım uyuyordu aldim,kazen de en son 'alın abla alın 'yazınca iyiki almışım dedimBana de geldi kargocuua anlattım durumu kargo bana geldi ama isim yanlış geldi geçen sefer dedim yine aynı isimle gelmiş yine benim ismim değil yani
Komşuya bıraktılar TC mi de verdim :)) inşallah numara doğrudur
Ne gibiSıradaki planım daha fena