- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.240
O hep ıspanaklı yapıyor oğlu seviyor diye seni beni düşünen kimKv söylesene pırasalı börek yapsın,sen de bana yolla
Hiç sorma düzelt sonra duzeltebilirsenRezil etsinler Insta da falan,3 kuruş için 5 kuruşluk rezalet
O da kabulumO hep ıspanaklı yapıyor oğlu seviyor diye seni beni düşünen kim
Bu resmi de koyup ifşa ederler Allah muhafazaHiç sorma düzelt sonra duzeltebilirsen
Bana da Satı y dedi senmisin yoksaBize de uzattı eşim elini uzatti pakete döndü bana baktı bez mi aldın dedi yooo dedim
Suat dedi önce sonra seda dedi yok biz değiliz dedim eşim benim aklıma gelmiyor burdan geleceği üst komşu mu acaba dedim ama onların ismi de k değil dedim adam bayağı arabada oturdu beklediler ne yaptılar bilmem sonra gittiler ama 5-10 dk arabada oturdular
Yemek topiğinin taze şampiyonu ve başarılı Canfeb kendine ait olmayan kargoyu kabul ettiHiç sorma düzelt sonra duzeltebilirsen
Bu resmi de koyup ifşa ederler Allah muhafaza
Bende kargocu gittikten sonra onu düşündüm hangi seda acabaBana da Satı y dedi senmisin yoksa
Adım belesciye çıkacak sonra bedava gelse bomba olsa alır diyeceklerYemek topiğinin taze şampiyonu ve başarılı Canfeb kendine ait olmayan kargoyu kabul etti
Derler bacım derleeerAdım belesciye çıkacak sonra bedava gelse bomba olsa alır diyecekler
Kk dan gelenlerden sonra üst kat komşum da katılmak istiyor kk yaDerler bacım derleeer
Bu saatle aşk yaşıyorum
Siteden çıkarsan tövbe geri almazlar deseydinKk dan gelenlerden sonra üst kat komşum da katılmak istiyor kk yadedim abla sürekli aktif olman sohbet etmen gerekiyor falan neyseki vazgeçti
Bir sen eksiktin diyemedin tabiKk dan gelenlerden sonra üst kat komşum da katılmak istiyor kk yadedim abla sürekli aktif olman sohbet etmen gerekiyor falan neyseki vazgeçti
Pintilerin ilk merak ettiği kaç para bu