Yok kız kim alacakAklıma geldi canfeb benim adıma yanlış gittise baska yere kargo o yüzden gönderdik diye göndermemis olabilirle herkes bizim gibi değil nede olsaCanfeb
Kız birsuru kurabiye var bulunurben bulamadim ki tarif nereye katılayım
Valla benim kardeşimin böyle bir kargosu gitti biri almış ismini de vermiş kargoya bulamadı hatta arkasını sonraYok kız kim alacak
Habire günaha teşvik ediyor bizi yahu
Evet evet ,bana kalsa yapmam da,annem kızıyor
Ben deYaa cok severim. Canjm cekti
En güzel Ogün akşam yemeğinden sonraEvet evet ,bana kalsa yapmam da,annem kızıyor
Dava acsaydi kargoyaValla benim kardeşimin böyle bir kargosu gitti biri almış ismini de vermiş kargoya bulamadı hatta arkasını sonra
Gerçi buna para da vermedik sıkıntı yok
Kapı çaldı,bi paket verdi kargo elemanı. Imza istedi. Biz de beklemiyoruz diye dedik hayirdir ? Başka isim söyledi ahahaDava acsaydi kargoya
Öyle canım evybaby den paket geldiğinde de kargocu amca buraya kadar geldi adres burası bosunay geri gitmesin diyor ,amca biz degiliz burda yok öyle biri diyorum dur ben birde üst kata sorayım diyor iyi madem dedimKapı çaldı,bi paket verdi kargo elemanı. Imza istedi. Biz de beklemiyoruz diye dedik hayirdir ? Başka isim söyledi ahahaitiraz etmesek verecek
Alsaydık keşke dedim ben deÖyle canım evybaby den paket geldiğinde de kargocu amca buraya kadar geldi adres burası bosunay geri gitmesin diyor ,amca biz degiliz burda yok öyle biri diyorum dur ben birde üst kata sorayım diyor iyi madem dedim
Gene inanmamış apt kapisina geldik diye fiş bırakmış
Kahvaltıdan sonra en güzel öğün diyorum kahvaltı içinEfendim ?
Kazen de umarım almissinizdir dedi, işim Yok başkasının kargosunu alicam 2paket bez için başım agriyacak sonraAlsaydık keşke dedim ben de
Rezil etsinler Insta da falan,3 kuruş için 5 kuruşluk rezaletKazen de umarım almissinizdir dedi, işim Yok başkasının kargosunu alicam 2paket bez için başım agriyacak sonra
Bize de uzattı eşim elini uzatti pakete döndü bana baktı bez mi aldın dedi yooo dedimÖyle canım evybaby den paket geldiğinde de kargocu amca buraya kadar geldi adres burası bosunay geri gitmesin diyor ,amca biz degiliz burda yok öyle biri diyorum dur ben birde üst kata sorayım diyor iyi madem dedim
Gene inanmamış apt kapisina geldik diye fiş bırakmış
Ben genelde yemem öğlen yemeği. :)Kahvaltıdan sonra en güzel öğün diyorum kahvaltı içinben ogleni sevmiyorum :))
Bende almadım işte :)) isim başka olunca uğraş dur sonraKazen de umarım almissinizdir dedi, işim Yok başkasının kargosunu alicam 2paket bez için başım agriyacak sonra
İşte bende ondan sevmiyorum bende yemiyorumBen genelde yemem öğlen yemeği. :)
Kv söylesene pırasalı börek yapsın,sen de bana yollaİşte bende ondan sevmiyorum bende yemiyorum