Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kurabiyeler

En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Kapı çaldı,bi paket verdi kargo elemanı. Imza istedi. Biz de beklemiyoruz diye dedik hayirdir ? Başka isim söyledi ahaha:KK70: itiraz etmesek verecek
Öyle canım evybaby den paket geldiğinde de kargocu amca buraya kadar geldi adres burası bosunay geri gitmesin diyor ,amca biz degiliz burda yok öyle biri diyorum dur ben birde üst kata sorayım diyor iyi madem dedim
Gene inanmamış apt kapisina geldik diye fiş bırakmış 😂😂

Öyle canım evybaby den paket geldiğinde de kargocu amca buraya kadar geldi adres burası bosunay geri gitmesin diyor ,amca biz degiliz burda yok öyle biri diyorum dur ben birde üst kata sorayım diyor iyi madem dedim
Alsaydık keşke dedim ben de :KK70:

Bize de uzattı eşim elini uzatti pakete döndü bana baktı bez mi aldın dedi yooo dedim

Suat dedi önce sonra seda dedi yok biz değiliz dedim eşim benim aklıma gelmiyor burdan geleceği üst komşu mu acaba dedim ama onların ismi de k değil dedim adam bayağı arabada oturdu beklediler ne yaptılar bilmem sonra gittiler ama 5-10 dk arabada oturdular 😂

X