Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklıma geldi canfeb benim adıma yanlış gittise baska yere kargo o yüzden gönderdik diye göndermemis olabilirle herkes bizim gibi değil nede olsa Canfeb
Öyle canım evybaby den paket geldiğinde de kargocu amca buraya kadar geldi adres burası bosunay geri gitmesin diyor ,amca biz degiliz burda yok öyle biri diyorum dur ben birde üst kata sorayım diyor iyi madem dedim
Gene inanmamış apt kapisina geldik diye fiş bırakmış
Öyle canım evybaby den paket geldiğinde de kargocu amca buraya kadar geldi adres burası bosunay geri gitmesin diyor ,amca biz degiliz burda yok öyle biri diyorum dur ben birde üst kata sorayım diyor iyi madem dedim
Bize de uzattı eşim elini uzatti pakete döndü bana baktı bez mi aldın dedi yooo dedim
Suat dedi önce sonra seda dedi yok biz değiliz dedim eşim benim aklıma gelmiyor burdan geleceği üst komşu mu acaba dedim ama onların ismi de k değil dedim adam bayağı arabada oturdu beklediler ne yaptılar bilmem sonra gittiler ama 5-10 dk arabada oturdular