- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum abla.. Allah bağışlasınTatlişkom baloncukum bana abla diyebilirsin,testi geçtin
41 yaşındayım,evli bir kızım var burda @prensesalinda .bir kızım da 15 yaşında.
Söylemesi ayıp yarın fasulye olucam,yamak lazım buralara, hoşgeldin ❤
Pişman olmayacaksınYaaaaaaaaa indirdik serinin devamini zaten bakalim
Soğanlahoşbuldum abla.. Allah bağışlasın
Fasülye olmanı neyle kutlayacaz
Konuşmayı seviyoruz biraz,ama biraz Günaydın840 sayfada kalmışım abuv bırakmaya gelmiyor
tatlı yapmakta da bu kadar hızlı ve ustaysanız yandık
günaydın
Ben olsam 2 kere düşünürdüm,ya tutturamazsam diyeizmir bombasını bugün denemeye karar verdim
sonra izmir bombasının kimin yaptığına baktım
korktum
2 keremi.. 2 saatir her dakikam onu düşünmekle geçiyorBen olsam 2 kere düşünürdüm,ya tutturamazsam diye
Şahane olmus,bunu yapan muhtesem insana tesekkurler falan de bari2 keremi.. 2 saatir her dakikam onu düşünmekle geçiyor
hayır tutturamazsam bile söylemeye cesaretim olmaz
tutturdum yedim bitirdim derim
merdanem yok yapamam
saygıylaŞahane olmus,bunu yapan muhtesem insana tesekkurler falan de bari
Işte böyle,doğru yoldasınsaygıyla
izmir bombasını bugün denemeye karar verdim
sonra izmir bombasının kimin yaptığına baktım
korktum
benim kuzen gaming bakmış abla eşim oyun da oynayacağım dedi ona çünkü ama Jenna16 ya kötü sözler yaza kuzen değil bu başkaSadece çocuklar ders yapmayacak mı:)
Yani video izlenir, test çözülür, kk ya girilir:)
Program hazırlayacak değilsiniz:)
Ben benim külüstürle neler neler yapıyorum:)
Demek biz düzüyoruz siz beceriyorsunuzEn bilinen,en iyi otellerin başındadır halbuki Çağrışımı enteresan ama,kabul
Ben sana küsümbenim kuzen gaming bakmış abla eşim oyun da oynayacağım dedi ona çünkü ama Jenna16 ya kötü sözler yaza kuzen değil bu başka
Demek biz düzüyoruz siz beceriyorsunuz
Şehirce en sevdiğimiz şey becerebilmek ,evet.benim kuzen gaming bakmış abla eşim oyun da oynayacağım dedi ona çünkü ama Jenna16 ya kötü sözler yaza kuzen değil bu başka
Demek biz düzüyoruz siz beceriyorsunuz