- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Benimde hiç uykum yok yaZor açık tutuyorum gozlerimi ahretlik Sen nasil uyuyacaksin bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hiç uykum yok yaZor açık tutuyorum gozlerimi ahretlik Sen nasil uyuyacaksin bakalim
Neden acabasıBenimde hiç uykum yok ya
Çok başarılı gerçekten bu saatte biraz tırstırır ama izlenirUnutamadigim ender filmlerden biri gercekten :))
İkide uyandığım için mi dersinNeden acabası
Yıldızlı pekiyiİkide uyandığım için mi dersin
Yine sabahçıyız anlaşılanYıldızlı pekiyi
Gözümü açabilseydim izlerdim bir kere dahaÇok başarılı gerçekten bu saatte biraz tırstırır ama izlenir
Sen uyuyana kadar ben uyanırım muhtemelenYine sabahçıyız anlaşılan
Kesin ahretligimSen uyuyana kadar ben uyanırım muhtemelen
Uyumadan önce üstümü örtersin ahretligim.Kesin ahretligim
Tabisi kuzumUyumadan önce üstümü örtersin ahretligim.
Ay az once Insidious izledik, bi sahnede ciglik attim korkudan sonra nefesim kesildi bildiginiz nefes alamadim esim kolonya falan koklatti balkona cikardi oyle kendime geldim... normalde korkmam ama hic beklemedigim bi anda bisey cikti kucuk dilimi yuttum resmen ElalisGizli pencere izleyin
Annen uyuyor rahatsız etme neneyi
Canın sıkılırsa durayım,yalnız kalma :)Tabisi kuzum
Korkuyorsan bu saatte izleme kuzumben Türk filmi açacaktım şimdi kader diyeAy az once Insidious izledik, bi sahnede ciglik attim korkudan sonra nefesim kesildi bildiginiz nefes alamadim esim kolonya falan koklatti balkona cikardi oyle kendime geldim... normalde korkmam ama hic beklemedigim bi anda bisey cikti kucuk dilimi yuttum resmen Elalis
Şahane bir seri o filmAy az once Insidious izledik, bi sahnede ciglik attim korkudan sonra nefesim kesildi bildiginiz nefes alamadim esim kolonya falan koklatti balkona cikardi oyle kendime geldim... normalde korkmam ama hic beklemedigim bi anda bisey cikti kucuk dilimi yuttum resmen Elalis
Oy kıyamam uyu dinlen sen bende bir film var onu açayım bariCanın sıkılırsa durayım,yalnız kalma :)
Tamam balım,Ruhlar bölgesi diye çevrilmişti o filmin adı sanırım ,izle mutlakaOy kıyamam uyu dinlen sen bende bir film var onu açayım bari
Prensesalinda'nın söylediği yani :)Oy kıyamam uyu dinlen sen bende bir film var onu açayım bari
Tamam canım izlerim onudaTamam balım,Ruhlar bölgesi diye çevrilmişti o filmim adı sanırım ,izle mutlaka
Anladım Tabisi ahretliğimPrensesalinda'nın söylediği yani :)