- 24 Eylül 2018
- 97.364
- 292.789
Sana da ahretliğim iyi geceler ❤Tamam canım izlerim onuda
Allah rahatlık versin iyi geceler ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da ahretliğim iyi geceler ❤Tamam canım izlerim onuda
Allah rahatlık versin iyi geceler ❤
Benim beyin hafif jölemsi hale geldi,herkes öyle zannediyorumAnladım Tabisi ahretliğim
Merak ettim şimdi onu açayımBenim beyin hafif jölemsi hale geldi,herkes öyle zannediyorum
Ben cok sevmistim,sabaha kritik yapariz ,gittim ben ahretligimMerak ettim şimdi onu açayım
İyi geceler canım ❤İyi geceler
Tamam hadi açtım bendeBen cok sevmistim,sabaha kritik yapariz ,gittim ben ahretligim
İyi geceler canımİyi geceler
Yaaaaaaaaa indirdik serinin devamini zaten bakalimŞahane bir seri o film
O da olabilir bak :)Elalisim Avusturya'ya gelin gitmiştim bir zamanlar. Orada minik minik ekmeklere seme diyorlardı. Tatsız tuzsuz bir ekmekti... o olabilir mi
Tombişlerinden seçsin,zayııfları sert oluyoBenimki 1 de gelecek giderken virüs istiyor musun dedi
Ahahahaah demek ki her ilk Uludağ'a gidenin o otelle hikayesi varJennam ilk kez Uludağ' a çıkmışım sene bilmem kaç 2008 olabilir. Soğuktan donuyorum eşime kurbanın olayım şu ilerde bir otel var gidek lobisine oturalım dedim. Gittik kapıya o neyyyy kocaman Beceren Otel yazıyor ben girmem oraya dedim. Güler misin ağlar mısın otele öyle isim koymak kimin aklına gelir...
Bir film canavarı olarak.daha önce izledimiyi geceler canim dun gece korku filmi izledim evde ki ndusman diye oneririm:)
UnuttumHani bize saglam korku filmi bulcaktin
Onun 2-3 ü de varAy az once Insidious izledik, bi sahnede ciglik attim korkudan sonra nefesim kesildi bildiginiz nefes alamadim esim kolonya falan koklatti balkona cikardi oyle kendime geldim... normalde korkmam ama hic beklemedigim bi anda bisey cikti kucuk dilimi yuttum resmen Elalis
Dilini sıkı tutYaaaaaaaaa indirdik serinin devamini zaten bakalim
Kızının sayesinde meraktan izledim şimdi bittiFilmsizlikten avatarlı filmlere bulaştım
Adını unuttum şuan izliyorum ama :)
Kk yı düşünerek izliyorum acayip keyifli
Adı:başlat-ready player one 2018
2045 te sanalda dönüyor hayat,aynı biz
Kukrim kukriş sen gençsin seversin belki