- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
Amin aminAmin hepimizin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminAmin hepimizin inşallah
Çok normal ama kim olsa gergin olurAmin,inşallah. Gergin gergin geziniyorum ortalıkta
Normal hayata dönmem için en büyük adım bu ameliyat,geriyor tabii oldukça.Çok normal ama kim olsa gergin olur
Teşekkür ederim ilk defa katılacam sorularımla sizi boğarummmmmmm artıkHadi hayırlı olsun,şimdiden bol şanslar
Zevkle cevaplarız:))Hiç merak etmeTeşekkür ederim ilk defa katılacam sorularımla sizi boğarummmmmmm artık
Yardımcı olurumTeşekkür ederim ilk defa katılacam sorularımla sizi boğarummmmmmm artık
Cok mesgul bu aralar.
Yok canım fırından çıktığı gibi çek yükleevet hazırr onayı aldım Nevreste hanımdan
benim yaklaşık 1 sene önce deneyip hayran kaldığım bir kurabiye devamlı yaparım ama burada sunum önemliymiş diyolla
Zaten tek hakkım kaldiHep korkuyoruz yeni yarismacilar kaçıyor canfeb in yüzünden katakulleye getirelim su hatunu
Hadi kolay gelsin canımTeşekkür ederim kızlar bulduklkkkkkkk❤❤❤❤❤❤
Canfeb hep öyle yapıyor dimiYok canım fırından çıktığı gibi çek yükle
Nasıl tek hakkın kaldı sen normal kategoride bir kere birinci olmadın mıZaten tek hakkım kaldi
Daha 2 hakkı var değil miNasıl tek hakkın kaldı sen normal kategoride bir kere birinci olmadın mı
Ben öyle biliyorumDaha 2 hakkı var değil mi
Tatlım ablan da rakibinayy sunumda da çok iyi sayılmam ama yaparız artık bir şeyler
aa aşk olsunYok canım fırından çıktığı gibi çek yükle
ayy çok güçlü rakiplerim varr korktum şimdi ablaTatlım ablan da rakibin
Yaaa bunu da geri de bırakırsın ins canmmNormal hayata dönmem için en büyük adım bu ameliyat,geriyor tabii oldukça.