tabi kii Rossummm senin rakibin olmak benim için şereffNeyse bu kulvarda dostça bı müsabaka geçiririz diye dusunuyirm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi kii Rossummm senin rakibin olmak benim için şereffNeyse bu kulvarda dostça bı müsabaka geçiririz diye dusunuyirm
Arada göz atiom ama görmüyorsunKoalaNur'un annesi gelmiş
O şeref bana ait efendmtabi kii Rossummm senin rakibin olmak benim için şereff
Olsun,bir yerden başlaHem anlamam diyenler döktürüyor geneldeayy sunumda da çok iyi sayılmam ama yaparız artık bir şeyler
Yok ,görsem illa tepki veririm Nasılsın?Arada göz atiom ama görmüyorsun
Kesinlikle buna katiliyirmOlsun,bir yerden başlaHem anlamam diyenler döktürüyor genelde
İyiyim sen nasılsın cnmmYok ,görsem illa tepki veririm Nasılsın?
google tık tık en iyi sunumlar enterOlsun,bir yerden başlaHem anlamam diyenler döktürüyor genelde
İyiyim ben de canimİyiyim sen nasılsın cnmm
Doktor işlerin nolduİyiyim ben de canim
Tabii tabii,bir sürü fikir vardır mutlaka :))Şimdiden başarılargoogle tık tık en iyi sunumlar enter
kopya çekip güzel bir şeyler yaparım artıkın
Evet,bir grafi çekildi,sonucu iyi dediler 13 Mart başka bir randevu aldım, bakalım. Yavaştan testler yapılacak inşallahDoktor işlerin noldu
Halledebildin mi
teşekkür ederimm başarılar herkeseTabii tabii,bir sürü fikir vardır mutlaka :))Şimdiden başarılar
Rica ederim ne demekteşekkür ederimm başarılar herkese
Çok sevndm Yaaa ins yapilcak olanlarda iyi cikarEvet,bir grafi çekildi,sonucu iyi dediler 13 Mart başka bir randevu aldım, bakalım. Yavaştan testler yapılacak inşallah
Amin,inşallah. Gergin gergin geziniyorum ortalıktaÇok sevndm Yaaa ins yapilcak olanlarda iyi cikar
Hep korkuyoruz yeni yarismacilar kaçıyor canfeb in yüzünden katakulleye getirelim su hatunuYandınız bu kategori yine fena olacak
Aynı gerginlik benim oglanda hasladi dün güzel haberim var deyip haberi verdim offf ya bu muydu dediAmin,inşallah. Gergin gergin geziniyorum ortalıkta
Surekli doktorlarla görüşüyorsa sıkılmıştır:)Onun iyiliği için halbuki tüm çabaAynı gerginlik benim oglanda hasladi dün güzel haberim var deyip haberi verdim offf ya bu muydu dedi