Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen bir arkdasta roll diye bir marka vardı nasıl bilmiyorim ama kokusu kötüydü ama sonra uçtu galiba kokuCanlar biz sınıfımızla dezenfektan almak istiyoruz bildiğiniz önerebileceğiniz bi marka var mi?
TabisiÇok ani oldu ne dicegimi bilemedim
Yarabbim
Bu arada kurabiyeye katilicakmisin canim
Yoo korkmaktan deģil
Komşularına ver hem sen onlara tabakla ver boş gelmez çok güzel olurYoo korkmaktan deģil
Esim aslinda kurabiye yapsan yapmadin ne zamandir dedi.
Ama bi sure sekerli seyleri yapmaya niyetli degilim dedim
Yani guzel yaparim aslinda ama bu aralarki modum musaıt degil buna.. yaparsam yerim filan yapmiyim en iyisi :))
Ben useniyorum planli seylerden yaf :))
Bayram değil seyran deģil diyecekler :))Komşularına ver hem sen onlara tabakla ver boş gelmez çok güzel olur
He goturur valla seve seve.. ben yemedikten sora ne anlami varki yapmaninYarım ölçü yap eşinin iş yerine koy orda çay keyifisi yapsınlar
Bak bu konuda haklısınHe goturur valla seve seve.. ben yemedikten sora ne anlami varki yapmanin
Destekçi hemşo gücüHemşo idman yurdu diye grup kuralımOlur olur
Ben kötü yapmışım demek ki vermemissin pasta ma dikkat bile etmemişsin al sana pabuçBayram değil seyran deģil diyecekler :))
Ben size oy veriyim yapin da..
Ama karsrsiz kaliyoruz cok ya.. azcik kotu yapin birseyleri
Senin kanaryan bendim hani
Yarışmaya katılmak istiyor,buranın yolu da sapa,bulunamıyor Burayı arayanlara rehberlik ediyorumSenin kanaryan bendim hani
Cik cikYarışmaya katılmak istiyor,buranın yolu da sapa,bulunamıyor Burayı arayanlara rehberlik ediyorum
Ahahahah grup olursak bizden çekerler kesinDestekçi hemşo gücüHemşo idman yurdu diye grup kuralım
Dil de var nasıl olsa how are you Jenna ?Yarışmaya katılmak istiyor,buranın yolu da sapa,bulunamıyor Burayı arayanlara rehberlik ediyorum
çektirmeye gelmişler hemde teke tek değil adam toplayıp geleceklermis Nevreste kk çetesini enseledim koşAhahahah grup olursak bizden çekerler kesin
Not good of course Sorma,bülbül gibiyimDil de var nasıl olsa how are you Jenna ?