- 24 Eylül 2018
- 97.332
- 292.738
GünaydınGünaydın kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın kizlar
Aynen öyle sen nasilsin bugünSurekli doktorlarla görüşüyorsa sıkılmıştır:)Onun iyiliği için halbuki tüm çaba
Günaydın
Heyecanliyim Ayın 13ü olsun diye bekliyorum . Yarın makam arabamla dışarı çıkacağız sanırım,annem öyle diyorAynen öyle sen nasilsin bugün
Anma ,anma.Elalis deprembaba kustu galiba bize bayagidir sallanmiyoruz
Ama bir yandan da korkuyorum bu kadar ara verdi mi daha çok gumburduyoAnma ,anma.
Değişiklik olur iyi gelir canımHeyecanliyim Ayın 13ü olsun diye bekliyorum . Yarın makam arabamla dışarı çıkacağız sanırım,annem öyle diyor
Korkulmayacak gibi değil,ben ne zaman birini ya da bir olayi dusunsem basima gelir ,ondan dedim Sorma ,şoförsüz çıkmam amaAma bir yandan da korkuyorum bu kadar ara verdi mi daha çok gumburduyo
Değişiklik olur iyi gelir canım
İşte hende ondan korkuyorum bnimde öyle olur :))Korkulmayacak gibi değil,ben ne zaman birini ya da bir olayi dusunsem basima gelir ,ondan dedim Sorma ,şoförsüz çıkmam ama
Olursa da hafif olur,geçer inşallah. Evet havalar şahane gerçektenİşte hende ondan korkuyorum bnimde öyle olur :))
Düşünme düşünme diyorum içimden bazen :))
Olsun hava çok güzel bu ara tertemiz hava var enerji depola
Ne zaman dir dışarı çıkamıyoruz eşim diyor her hafta tatilinde yağmur yağıyor yada soğuk oluyorOlursa da hafif olur,geçer inşallah. Evet havalar şahane gerçekten
Tatil yapmasın bari,onun yüzünden hava soğuyorsaNe zaman dir dışarı çıkamıyoruz eşim diyor her hafta tatilinde yağmur yağıyor yada soğuk oluyor
Gel soteye
Bende de var bir iki tane ,sor nevoşa
Canım dünya mutfağına baktın mı...farklı tarifler bulabilirsin...Heves varken araştır bence... Ben tarif aldım senin için araştirirdim ama doğru olmaz sanki...yarışma kurallarına ters olabilir... bilmiyorum da...
Teşekkür ederim kızlar bulduklkkkkkkk
Ama bu haftayı bağladım anama gideceğim ister yağmur olsun ister çamurTatil yapmasın bari,onun yüzünden hava soğuyorsa
Oleyyyyyy hoşgeldinTeşekkür ederim kızlar bulduklkkkkkkk❤❤❤❤❤❤
HoşbuldummmmmOleyyyyyy hoşgeldin
Hadi hayırlı olsun,şimdiden bol şanslarTeşekkür ederim kızlar bulduklkkkkkkk❤❤❤❤❤❤
Keyfiniz bol olsunAma bu haftayı bağladım anama gideceğim ister yağmur olsun ister çamur
Amin hepimizin inşallahKeyfiniz bol olsun