- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Hele o biftekkkBir iki gün önce pırasa pisirmisti muhteşemdi portakalla yapmış üstelik...en yakın zamanda deneyeceğim lokum gibi görünüyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele o biftekkkBir iki gün önce pırasa pisirmisti muhteşemdi portakalla yapmış üstelik...en yakın zamanda deneyeceğim lokum gibi görünüyordu.
İyi geceler bol ilhamlar ablaSunum hayalleri kurarak uyumaya gidiyorum.
İyi geceler kızlar
Canım oy verenlere ben de teşekkür etmek istiyorum. İsimleri yazmanın kolay yolu var mı...tek tek karıştırmadan nasıl yapıyorsunGünaydın
Ben oy verenleri kopyala yapıp, not defterine kaydediyorum. Orda başlarına @ koyuyorum. Tekrar kopyalayıp sayfada paylaşıyorumCanım oy verenlere ben de teşekkür etmek istiyorum. İsimleri yazmanın kolay yolu var mı...tek tek karıştırmadan nasıl yapıyorsun
Olsun ,olur öyle aradaHosbuldum hemşommm geç kaldım ama
Günaydın, hayırlı olsun şimdiden:))Tarif hazır mi ?Ay bu sefer bende katılıyorumm
Günaydınnnn
Günaydın canımGünaydın
evet hazırr onayı aldım Nevreste hanımdanGünaydın, hayırlı olsun şimdiden:))Tarif hazır mi ?
Nerede ciddi misin rakibim mi olacaksınAy bu sefer bende katılıyorumm
Günaydınnnn
Günaydın
GünaydınGünaydın
Rossumm amanınnNerede ciddi misin rakibim mi olacaksın
Sunum bu işin can damarı Diyolllasa emin ol doğru diyollaevet hazırr onayı aldım Nevreste hanımdan
benim yaklaşık 1 sene önce deneyip hayran kaldığım bir kurabiye devamlı yaparım ama burada sunum önemliymiş diyolla
Neyse bu kulvarda dostça bı müsabaka geçiririz diye dusunuyirmRossumm amanınn
ayy sunumda da çok iyi sayılmam ama yaparız artık bir şeylerSunum bu işin can damarı Diyolllasa emin ol doğru diyolla
KoalaNur'un annesi gelmişNerede ciddi misin rakibim mi olacaksın