- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Açıklama yapma kız aç kalsınEkmeği çocuklar parçaladı ☺ börek ilk foto ile ikinci foto araisndq yedim ☺ tamam yeter ki gel bütün bir bazlama var onu sen yersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıklama yapma kız aç kalsınEkmeği çocuklar parçaladı ☺ börek ilk foto ile ikinci foto araisndq yedim ☺ tamam yeter ki gel bütün bir bazlama var onu sen yersin
Yeni gelenler karantinaya alinmaya baslamis Konya'daOnlar tedbir almamaya devam etsin
Küçücük bebekte bile olabiliyor.
Aramışlar, bizimkileri. Şikayetlerini sormuşlar. Ateş, öksürük olursa bizi arayın, yada maske ile hastaneye gidin. 14 gün evden çıkmayın demişler.
Şeytan beni dürtükledi Kazeni etiketle diye de sabrettimNeyse ki tatliya bağlanmış
Ayyyy abla ya çok tatlısın :))Aynen beni de aradı... Polis meselesi de benim eşimden çıkmış sonradan öğrendim ama Kazen'e söylemedim utandiğimdan.
Bizimki Akhisar'daki fabrikayı arıyor oradaki sekreter kıza bize neden yağ gönderdiniz diyor. Kız da biz göndermedik deyince eşim o zaman polise bilgi vereceğim diyor. Kız telefonu kapatıp o esnada araştırıyor demek ki tekrar dönüyor ve Kk eşiniz uyeyse onlara gondermişiz diyor.... beyefendi biraz bekleyin konuyu araştırıp size döneceğim dese mesele kalmayacak...Eşim o esnada okulunda yanımda değil ..arkadaşları komplo teorisinde uzman...Kazen kardeşim aradı biz gönderdik dedi ama ben teşekkür etmekten öteye nasıl gideyim
Hemen geliyoooreeeeSen de benim konuma baksana etiketledim seni,merak ettiğim bir konu vardı araya kaynattın
Hangi ülke orası neyin 5i
Ekmeği çocuklar parçaladı ☺ börek ilk foto ile ikinci foto araisndq yedim ☺ tamam yeter ki gel bütün bir bazlama var onu sen yersin
Bir de açıklama yapıyor tatlı tatlıAçıklama yapma kız aç kalsın
EvetSütçüyü kovalıyor mu hala
Kurabiyeni kaldır pasta kapındaPasta mııı,bana da ikram etsene
Benim de içimden geçmişti hava kapalı canfebin sunumu iyi çıkmaz diye sevinmiştim rakip olarak
Ay pardon üzülmüştüm diyecektim
Güllü yoktu renkli koydum senin içinPüskevitin arasında lokum da olsun yoksa yemem
Böreğin üstünden yemişsin bana ayrı tabağa koy
Islak kekin üstüne de ya fındık ya hindistan cevizi koy
Ekmeği de bıçakla düzgün kes
Çay da demli olsun
Bu kocama hakarettirUnu aldım ekmeği kendim yapıyorum sağolsun @-cantanem- fikri ile :))
ben saati daha geç sanıyordum bugün erken başlayınca banaHangi ülke orası neyin 5i
Valla biz hala yer sofrasiBir de açıklama yapıyor tatlı tatlı
Evimizde sunumlarımızdaki gibi sofralarımız mı var sanki
Tamam anlaştık,önce pastaKurabiyeni kaldır pasta kapında
Canımsın yaa,üşenmemiş teGüllü yoktu renkli koydum senin için Eki Görüntüle 2605303
Ben kocana güveniyorum burdaki fırıncılar a güvenmiyorumBu kocama hakarettir
Kazeni niye etiketliyorsun şimdiŞeytan beni dürtükledi Kazeni etiketle diye de sabrettim
Gourru görmez kız aldı elimden onu bana vey dedi yuttuTamam anlaştık,önce pasta
Canımsın yaa,üşenmemiş te
Ama onu ben değil sen yiyeceksin şimdi
Ben kocana güveniyorum burdaki fırıncılar a güvenmiyorum
Bu kocama hakarettir
Ben de kocanla ne alaka diyordum da sağolsun minik cevapladı.Ben kocana güveniyorum burdaki fırıncılar a güvenmiyorum
Senin güncel ile benim güncel neden yerinde sayıyor
PısikkkkTamam anlaştık,önce pasta
Canımsın yaa,üşenmemiş te
Ama onu ben değil sen yiyeceksin şimdi