- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlıyorum annem küçükken işletmeye çalışırdı sanırım ozaman tekrarı çıkıyordu biz izlemezdik annem izlerdiNasıl ki
Ben de izledim ,o zamanlar vardı da başka çocuk programları biz mi izlemedik
Yok pasta yiyorum hava kapalı Benim mutfak karanlık oluyor video çekemem bugunCanfeb ne yaptın başladın mı kurabiye yapımına
Pasta mııı,bana da ikram etseneYok pasta yiyorum hava kapalı Benim mutfak karanlık oluyor video çekemem bugun
Bakınız @maliiTünaydın kurabiye canavarları
Gerçi siz bilmezsiniz kurabiye canavarını 40 yaş altıl
Eskilerden vardı susam sokağında lüp lüp indirirdi mideye
Puskevit de var tam karbonhidrat cenneti
Madem ısrar ediyorsun yumulayım.
Saati de ileri alayım saat olarak uygun değil şu an
Kaptanlık mı kaldı azizimHala kaptan mı @malii
İmam şeyederse cemaat şeyeder öyle avatar olur mu
Stokları bitirme kızPuskevit de var tam karbonhidrat cenneti ☺Eki Görüntüle 2605300
Unu aldım ekmeği kendim yapıyorum sağolsun @-cantanem- fikri ile :))Stokları bitirme kız
Püskevitin arasında lokum da olsun yoksa yememPuskevit de var tam karbonhidrat cenneti ☺Eki Görüntüle 2605300
Neyse ki tatliya bağlanmışCanım iş bayağı karıştı o siralar. Şimdi kargo geldi daha önce siparişlerim vardı onlardan biri zannettim. Kutuyu açtım zeytinyağları...hemen foto çektim eşime gönderdim sen mi sipariş ettin diye...gerisini o halletmiş tam bir entrika komedisine dönüştü.
Ekmeği çocuklar parçaladı börek ilk foto ile ikinci foto araisndq yedim tamam yeter ki gel bütün bir bazlama var onu sen yersinPüskevitin arasında lokum da olsun yoksa yemem
Böreğin üstünden yemişsin bana ayrı tabağa koy
Islak kekin üstüne de ya fındık ya hindistan cevizi koy
Ekmeği de bıçakla düzgün kes
Çay da demli olsun
Sütçüyü kovalıyor mu halaKaptanlık mı kaldı azizim
Gelecek nesil için coronadan daha tehlikeli bu kadınPüskevitin arasında lokum da olsun yoksa yemem
Böreğin üstünden yemişsin bana ayrı tabağa koy
Islak kekin üstüne de ya fındık ya hindistan cevizi koy
Ekmeği de bıçakla düzgün kes
Çay da demli olsun
Sen de benim konuma baksana etiketledim seni,merak ettiğim bir konu vardı araya kaynattın@prensesalinda hanım telefonunuza baksanız keşke
Kaça aldın bileti